Usled havarije koja se dogodila nakon urušavanja zemljišta na gradilištu u Ulici Dragana Vranića kod hotela „Morava“, predstavnici JP „Gradac“ i JKP „Parking servis“ Čačak, preduzeli su hitne mere na izmeni režima saobraćaja i izvršili postavljanje privremene saobraćajne signalizacije kojom je onemogućeno skretanje iz Bulevara Vuka Karadžića u Ulicu Dragana Vranića, u cilju očuvanja bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, saopšteno je u utorak uveče iz JP “Gradac“.


U zgradi u širem centru Čačka došlo je do havarije na elektroinstalacijama. U nekim stanovima eksplodirali bojleri. Stanari su evakuisani. Tri osobe nakon pružanja medicinske pomoći puštene na kućno lečenje. Do havarije je došlo na instalacijama zgrade u Ulici Čačanski partizanski odred u čačanskom naselju Alvadžinica.


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku, u pojačanoj kontroli saobraćaja tokom prvomajskih praznika, otkrili su i sankcionisali ukupno 1.235 prekršaja.


Policija u Čačku podneće krivičnu prijavu protiv vozača “audija” koji je sinoć u centru grada oborio ženu van pešačkog prelaza.


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu protiv sedamdesetogodišnjeg muškarca iz ovog grada jer se sumnjiči da nije adekvatno obezbedio svoja dva psa rotvajlera koji su sinoć napali dve žene i njihove pse u centru Čačka.

1 2 3 30