U Čačku su danas i sutra proglašeni Dani žalosti, zbog tragedije u kojoj su život izgubila četiri mladića iz Čačka. U saobraćajnoj nesreći, u noći između subote i nedelje, u selu Jančići smrtno su stradali Ognjen Vasiljević, Ivan Stančić, Nikola Zekavica i Luka Mićović.


Veliki broj škola širom Srbije primio je dojave o postavljenim bombama. Svi đaci i nastavnici su evakuisani. Na teritoriji čitavog Moravičkog okruga u osnovnim i srednjim školama stizali su mejlovi identične sadržine, da je postavljena ekslozivna naprava. Stručne službe policijske uprave su na terenu. Nastava se ne održava, a učenici su upućeni kućama.


U naselju Bedina Varoš, kod fabrike Špik, u Ivanjici sinoć nešto posle 21 sat dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj na sreću nije bilo povređenih.


U ulici Nikole Tesle u Čačku tokom popodnevnih sati dogodila se teška sobraćajna nezgoda kada je vozač automobila „pežo“ izgubio kontrolu nad volanom i prešao u suprotnu kolovoznu traku, prenela je agencija Rina. Na svu sreću, nije bilo nastradalih lica.


Dan nakon katastrofalnog požara u kome je do temelja izgorelo trgovinsko preduzeće Eurometal iz Ivanjice, još uvek se vije dim sa zgarišta. Ljudi sa nevericom posmatraju tužan prizor a porodica Nikolić koja je preko četiri decenije mukotrpno radila na stvaranju i razvijanju ovog prduzeća, za noć je ostala bez svega.


Gotovo dva sata bilo je potrebno da se ugasi požar koji je juče izbio u pečenjari „Globus“. Žrtava , na sreću, nije bilo, ali šteta koju je vatrena stihija načinila procenjuje se na 20 000 evra.


Na putu Čačak-Požega u mestu Tučkovo danas se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba izgubila život.


Beživotno telo žene stare 54 godine, pronađeno je u bunaru porodične kuće u Trnavi, prenosi agencija Rina. Daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti i tačno vreme kada je došlo do ovog tragičnog događaja.


Na starom putu Čačak – Kraljevo sinoć se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj su tri osobe teže povređene, prenosi agencija Rina. Zbog velike brzine mladi vozači gube kontolu nad vozilom, kažu stručnjaci, a alkohol je samo podstrek za još bržu i nesigurniju vožnju. Samo u poslednji 5 dana u Srbiji je 16 lica izgubilo život u saobraćaju.


Prilikom jučerašnje nesreće koja se dogodila u rudniku, kada je poginuo D. A. (49) iz Čačka, vozač jamskog utovarivača, agencija RINA saznaje da je nesrećni radnik bio sam kada je stao na bedem pored „sipke“.

1 2 3 27