Institut za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut” sa mrežom instituta/zavoda za javno zdravlje i Stomatološkim fakultetom Univerziteta u Beogradu svake treće nedelje maja, tradicionalno obeležava Nedelju zdravlja usta i zuba pod sloganom „Čuvam svoje zube, ponosim se osmehom”.


Druga po redu akcija dobrovoljnog davanja krvi u ovoj godini, održana je danas u organizaciji Crvenog krsta Čajetina a u saradnji sa Službom za transfuziju iz Užica. Akcija je sprovedena u prostorijama Udruženja penzionera Čajetina.


U čačanskoj bolnici trenutno se leči jedan kovid pacijent, jedan manje nego juče i on nije priključen na respirator. U Moravičkom okrugu u danu za nama potvrđeno je 18 novih slučajeva zaraze virusom korona od 233 analizirana uzorka.


U čačanskoj bolnici leče se dva kovid pacijenta, a u danu za nama nije bilo otpusta i prijema pacijenata. Nema obolelih na respiratoru. U Moravičkom okrugu potvrđen je još jedan slučaj zaraze virusom korona od 78 analiziranih uzoraka.


U čačasnkoj bolnici leče se dva kovid pacijenta, isto koliko i juče. Nema obolelih na respiratoru, a u danu za nama nije bilo prijema niti otpusta pacijenata.


U čačanskoj bolnici leče se dva kovid pacijenta, isto koliko i juče. U Moravičkom okrugu potvrđeno je 13 novih slučajeva zaraze virusom korona od 212 analiziranih uzoraka.


Ana Grujičić, kao jedan od 100 najboljih studenata medicine u zemlji,mogla je, po programu Ministarstva zdravlja da bira kliniku u Srbiji gde če graditi specijalistički staž. Ana je ipak izabrala Opštu bolnicu u rodnom gradu Čačku. Ovo je priča o 29-ogodišnjoj mladoj doktorki kojoj je medicina prva i najveća ljubav.


U čačanskoj bolnici leče se dva kovid pacijenta, isto koliko i juče. Nema obolelih na respiratoru. U Moravičkom okrugu potvrđeno je osam novih slučajeva zaraze virusom korona od 227 analiziranih uzoraka.


U čačanskoj bolnici hopsitalizovana su dva kovid pacijenta, jedan više nego juče. Nema pacijenata na respiratoru. U Moravičkom okrugu potvrđeno je 9 novozaraženih virusom korona od 206 analiziranih uzoraka. Juče je u Kovid ambulanti Doma zdravlja Čačak, sa simptomima i znacima kovid infekcije bilo 16 prvih i 17 drugih pregleda.

1 2 3 54