„Hoćete da vas podsetim da je 2009.godine jedini koji je govorio o tome da SNS može da upravlja Srbijom i da „Toma Šumadinac“ može da bude predsednik bio upravo Velimir Ilić. Izgleda da smo to brzo zaboravili, “ – tim rečima je prvi čovek SNS-a i premijer Srbije, Aleksandar Vučić, započeo svoje obraćanje Čačanima na predizbornom skupu u hali kraj Morave.


LUČANI — U lučanskom naselju Stara kolonija u toku su radovi na saniranju klizišta koje ugrožava domaćinstvo Zore Gavrilović i magistralni cevovod vodosistema „Rzav“. Radove finansira Vladina kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima, a izvodi građevinsko preduzeće „Stabil – pro“ iz Užica. Vrednost radova iznosi oko 8 miliona dinara.


GORNJI MILANOVAC — Ministarska za pljoprivredu i zašitu životne sredine, prof. dr Snežana Bogosavljević Bošković, juče je boravila u zvaničnoj  radnoj poseti opštini Gornji Milanovac. Posle sastanka sa najužim opštinskim rukovodstvom, gde se upoznala sa ulaganjima lokalne samouprave u razvoj poljoprivrede, vodosanbdevanje i zaštitu životne sredine, ministarka je posetila fabriku vode u Bogdanici.


Saopštenje za javnost Gradskog odbora Nove Srbije Čačak:

U sredu 30.marta 2016.godine, pobednička Izborna lista za lokalne izbore, pod rednim brojem 2, Nova Srbija – Velimir Ilić, nastavila je predizbornu kampanju, posetom privrednom društvu Unipromet i Brezovicama.

Knjiga priča iz slovenske mitologije „Kaljavi konj“, autorke Vesne Aleksić, u izdanju „Pčelice“ dobitnik je nagrade „Gordana Brajović“ za najbolju proznu knjigu za decu u 2015. godini.


KRALJEVO — Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vrnjačkoj Banji su juče u prepodnevnim satima, izvršili pretrese stanova i drugih prostorija na više lokacija u Vrnjačkoj Banji i tom prilikom zaplenili 17 paketića biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga kanabis, vagicu za merenje narkotika, vazdušno i gasno oružje i 229 metaka različitog kalibra.


Na Agronomskom fakultetu u Čačku danas je održana prezentacija takmičenja za najbolju tehnološku inovaciju, koje već 12 godina organizuje Ministarstvo za prosvetu, nauku i tehnološki razvoj Republike Srbije. Pravo da se takmiče imaju svi građani, koji imaju dobru ideju iz bilo koje oblasti i tim da je sprovedu u delo. Poziv je otvoren do 4.maja.


„Mi vas nikada nismo lagali, uvek smo vam govorili ono što smo mislili. Dobro nas poznajete – mislim da nas znate u dušu“, poručio je lider radikala Vojislav Šešelj u svom obraćanju Čačanima, i izrazio nadu da će SRS u Čačku osvojiti vlast.

1 2 3 33