ČAČAK — Gradski odbor Nove Srbije sutra će, kao i u proteklih 20 godina, obeležiti Vaskrs skupom na gradskom trgu, koji počinje u 11 časova. Predstavnice Saveta žena i omladinci stranke podeliće građanima veliki broj vaskršnjih jaja, najavljuju iz Nove Srbije.


Očistivši čula svetim postom, ugledajmo nepristupnu svetlost Vaskrsenja, ugledajmo Hrista Koji blista u našim srcima. Oprostivši sve jedni drugima, obnovimo se Vaskrsenjem u novi život! Zaživimo Vaskrslim Hristom da bismo svi, već u ovome životu, doživeli sebe i druge kao Jedno Telo, Jednu Crkvu Božju, poručio je u vaskršnjoj poslanici Patrijarh srpski Irinej.


Prosečna neto zarada u Srbiji isplaćena u martu 2016. godine iznosila je 45.870 dinara i nominalno je veća za 3,2 odsto nego u februaru, a realno za 3,3 odsto, saopštio je Republički zavod za statistiku. U poređenju sa martom prethodne godine, prosečna plata je nominalno veća za 6,4 odsto, a realno za 5,8 odsto.


ČAČAK — Posle 20 godina vršenja vlasti u Čačku, Nova Srbija odlazi u opoziciju. To je izjavio Velimir Ilić, predsednik stranke, na danas održanoj konferenciji za novinare.
Kada je reč o izbornim rezultatima, Ilić kaže da je očekivao više, i da su za Novu Srbiju u Čačku glasali članovi i jedan broj simpatizera stranke. Bićemo opozicija vlasti, ali ne i građanima, poručio je Ilić.


GORNJI MILANOVAC — U Gornejm Milanovcu danas je otvoren Inter Aman maloprodajni supermarket. Na preko 1.000 kvadratnih metara prodajnog prostora u ulici Vojvode Mišića 26, potrošačima je ponuđen širok asortiman najrazličitijih proizvoda po najpovoljnijim cenama. Povodom otvaranja supermarketa Inter Aman, u narednih sedam dana za posetioce su pripremljeni brojni pokloni, veliki broj promocija i brojna iznenađenja.


ČAJETINA — U susret Vaskrsu biblioteka „Ljubiča R. Đenić“ organizovala je Dane Hilandara u Čajetini. Manifestacija je počela otvaranjem izložbe fotografija „Hilandar – neočekivano putovanje“, autora Sretena Vukovića iz Požege.


ČAČAK — U OŠ „Milica Pavlović“ poslednjeg školskog dana, uoči prolećnog raspusta, organizovana je prigodna izložba na temu Vaskrs.  Svoje radove izložili su učenici mlađih razreda sa svojim učiteljima, a kupci su bili roditelji, rodbina i prijatelji đaka.

1 2 3 17