Prvenstvo Druge lige Srbije u Američkom fudbalu startuje ovog vikenda a ekipa „Angel Warriors“ u nedelju na stadinu BIP-a dočekuje „Black Hornets“-e iz Jagodine.


Gornjomilanovački Kulturni centar u saradnji sa Savezom amatera Srbije juče je organizovao opštinsko takmičenje recitatora “Pesniče naroda mog”. Najbolji u tri kategorije – mlađi osnovci, osnovci od 5. do 8. razreda i srednjoškolci, plasirali su se ne okružno takmičenje, koje će biti održano 8. aprila u Gornjem Milanovcu.


U Čačku je počela obnova platoa ispred zgrade nove bolnice, kao i rekonstrukcija fasade. Radovi na uređenju platoa trebalo bi da budu završeni za dve nedelje, a fasade za oko mesec dana. Vrednost ove investicije je devet miliona dinara.


Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Mladen Šarčević i direktor Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima, Marko Blagojević, danas su prisustvovali proslavi povodom završetka radova na rekonstrukciji takozvane Brusničke škole u Gornjem Milanovcu, koju pohađaju đaci od prvog do četvrtog razreda osnovne škole “Kralj Aleksandar Prvi”. Kancelarija je u rekonstrukciju ovog objekta uložila 11 miliona dinara. 

1 2 3 32