Književno veče ”Ćutanja iz gore”, posvećeno Mirku Demiću, dobitniku nagrade ‘’Meša Selimović’’ za 2016.godinu biće održano sutra u Likovnom salonu Doma kulture u Čačku od 19 časova.


Koncert Zdravka Čolića biće održan na Kraljevom trgu na Zlatiboru 1. maja u 20 časova. Predstavnici turističke organizacije “Zlatibor“ za prvomajske praznike najavljuju više od 12. 000 gostiju, dok se 1. maja očekuje da će Zlatibor posetiti oko 30 000 ljudi, saopšteno je danas.


Novak Đoković Fondacija“, u okviru kampanje „Sport u jednoj reči“ danas je posetila pranjanski vrtić predškolske ustanove „Sunce“ kojoj je, zahvaljujući dobrim projektima Ustanove, donirala sprave za igrališe, takozvani mobilijar, vredan pola milona dinara.


Ne poznajem trenutno nijednog lekara na podoručju Moravičkog okruga koji nije svoju decu redovno vodio na vakcinaciju uključujući i mene“, izjavio je epidemiolog Zavoda za javno zdravlje u Čačku dr Aksentije Tošić.


Preduzeće Rudnik i Flotacija Rudnik d.o.o prvo je i jedino preduzeće u Srbiji koje je dobitnik međunarodnog priznanja Evrospke agencije za bezbednost i zdravlje na radu, saopšteno je iz te kompanije.


Ministarstvo privrede raspisalo je danas javni poziv malim i mikro preduzećima i preduzetnicima, kao i zadrugama, za dodelu bespovratne pomoći kroz Program podrške malim preduzećima za nabavku opreme.


Novi dvobroj časopisa za književnost, umetnost i kulturu „Gradac“, posvećen američkom književniku Džeku Keruaku, koji je bio jedan od osnivača bitničkog pokreta i često nazivan „kraljem bitnika“, izašao je iz štampe.

1 2 3 21