Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić posetila je danas Požegu. Brnabić je posetu započela obilaskom fabrike „Budimka” i razgovorom sa korisnicima programa „Moja prva plata”. Zatim je obišla odeljenje za praktičnu nastavu u Tehničkoj školi, kao i fabriku „Inmold”.


Sneg koji je čitave noći padao u višim predelima ivanjičke opštine dostigao je visinu preko pola metra, a jak vetar na Goliji je stvorio metarske smetove pa je trenutno neprohodan put Golijska reka-Preko brdo-Odvraćenica.


Na Agronomskom fakultetu u Čačku danas je počela trodnevna Zimska škola za poljorpivrednike koju tradicionalno organizuje Poljoprivredno savetodavna struča služba. Glavna tema je uvođenje e-agrara, a poljorpivrednici kojima je odobrena pomoć za merkantilni kukuruz potpisaće rešenja.


Zbirke zadataka za pripremu završnog ispita nalaze se u prodaji u knjižarama, a mogu se poručiti i preko Prosvetnog pregleda, kako bi đaci imali dovoljno vremena da se pripreme za polaganje koje je zakazano za 21, 22. i 23. jun. Krajem marta, 24. i 25, učenici će imati probni završni, izjavila je za agenciju Tanjug Kata Simić Mišić, rukovoditeljka Centra za ispite Zavoda za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja.


Druga radionica u okviru projekta „Partnerstvo u zajednici – rešenje krize“ održana je juče u Čajetinu, a tema je bila: Unapređenje usluga socijalne zaštite i sistematska podrška osobama sa smetnjama u razvoju u opštini Čajetina u vreme vanrednih situacija. Projekat sprovodi Udruženje građana „Zlatiborski krug“ iz Čajetine, a realizuje se kroz program EU PRO Plus, koji podržavaju Vlada Republike Srbije i Evropska Unija.


Priznanje za rad u 2022. godini otišlo je u ruke kompanije Meridianbet

 

Kao tehnološka kompanija i regionalni lider u online igrama na sreću koji posluje u više od 30 svetstskih tržišta, Meridianbet se može svrstati u kategoriju onih kompanija koje već na početku godine beleže velike rezultate i koje svojim poslovnim zalaganjem svakodnevno pomeraju granice kada je online poslovanje u pitanju.

 

Razvijanjem svog online sadržaja Meridianbet se duže od dve decenije konstantno zalaže da svojim korisnicima ponudi što inovativnije proizvode i sadržaje.

 

U online ponudi ove domaće kladionice nalazi se širok spektar sportskih događaja za klađenje, kazino igre i raznih drugih igara na sreću.

 

Ali, to nije jedini model delovanja ove kompanije. Naime, Meridian je tokom protekle godine napravio revolucionarni iskorak kada je betting tržište u pitanju i kreirao online društvenu platformu namenjenu korisnicima koji žele da budu humanitarci i deo društveno odgovornog rada ove kompanije.

 

Posredstvom opcije “Doniraj” na web sajtu meridianbet.rs lansirana je mogućnost individualnog doniranja čija se kolektivna namena usmerava na realizaciju raznih društveno odgovornih projekata, od pomoći licima i organizacijama koje imaju zdravstvenih ili socijalnih problema, pa sve do zaštite kulturnog nasleđa, prirodnih resursa i uređenja javnih površina.

 

Na ovaj način, kompanija Meridianbet je postala jedina kompanija iz domena igara na sreću u regionu koja je neposredno u svoje društvene akcije uključila i svoje korisnike.

 

Samo tokom proteklih par godina ova kompanija je realizovala više od 250 CSR projekata i akcija čime je pozicionirala sebe na sam vrh poslovne filantropije i društvene odgovornosti.

 

Da se uspešan i naporan rad na polju digitalnog poslovanja prepoznaje, potvrđuje i odnos E-commerce asocijacije Srbije koja je drugu godinu za redom organizovala prestižnu dodelu nagrada najboljim kompanijama u oblasti online polsovanja.

 

U konkurenciji od preko 100 kompanija, na osnovu glasova publike i stručnog žirija, Meiridanbet je sasvim zasluženo poneo nagradu Hot Spot eCommerce Betting Awards 2022, koja se dodeljuje najboljoj betting kompaniji za doprinos i zasluge u napretku elektronske trgovine u Srbiji i regionu.

 

U ime kompanije Meridianbet, ovo priznanje primio je Stefan Glavaš.

 

„Želim da se iskreno zahvalim E-commerce asocijaciji Srbije koja je našu kompaniju svrstala u red dobitnike ovog laskavog priznanja. Nagrada za najbolju betting kompaniju je samo potvrda velikog napora i truda koji je postignut u pružanju vrhunskih usluga i proizvoda za naše online korisnike. Želim, takođe, da zahvalim i svom timu, koji je kroz posvećen i odgovoran rad doprineo uspehu kompanije. Bez zajedničke predanosti i stručnosti ne bismo mogli postići ovakav uspeh. Osvojena nagrada će nam dati još veću motivaciju da u narednom periodu zadovoljimo potrebe svih naših korisnika”, rekao je Stefan Glavaš.

 

Dvadeset godina ulaganja u zajednicu

 

Kako nema poslovnog uspeha bez doprinosa stvaranju boljeg i obrazovanijeg društva, kompanija Meridian je, u znak zahvalnosti i iskrenog divljenja što su rešeni da svoje impresivno znanje i veštine stave na raspolaganje svojoj državi, odlučila da ih materijalno pomogne u najvažnijoj etapi daljeg ličnog usavršavanja najboljih studenata u Republici Srbiji, kako bi što lakše stekli dodatni set znanja i veština od suštinske važnosti za vrhunske profesionalne karijere koje im bez ikakve sumnje predstoje.

 

Dobitnik Wannabe Digital Awards 2022 nagrade

 

Jedan od vodećih i najstarijih brendova industrije zabave u regionu dobitnik je prestižne Wannabe Digital Awards 2022 nagrade, koja se dodeljuje za izuzetne pojedince I privredna društva na polju filantropije, Priznanje je dodeljeno na osnovu glasova publike i članova žirija, koje je činilo više od 25 stručnjaka iz oblasti marketinga.

 

Humanitarni studentski sportski turniri i akcije

 

Meridian tradicionalno sprovodi svoje programe studentskog aktivizma. U saradnji sa Unijom studenata FON i humanitarnom organizacijom „Srbi za Srbe“, organizuje humanitarne sportske turnire za pomoć socijalno ugroženim porodicama, akcije čišćenja životne sredine i dr.

 

Betting partner više od 30 klubova širom sveta

 

Osim što je jedan od najvećih brendova u industriji zabave jugoistočne Europe, Meridianbet uspešno posluje na tržištima EU, Južne Amerike i Afrike više od jedne decenije, primenjujući najbolje prakse u podršci lokalnim sportskim klubovima. Meridian Grupa je globalni betting partner više od 30 fudbalskih i košarkaških klubova širom sveta i pokrovitelj vrhunskog profesionalnog sporta.


Najstariji Srbin Živan Popović iz sela Latvica u opštini Arilje, danas je ugasio 106 rođendanskih svećica. Rođen je u vihoru Velikog rata, nije ga kako kaže, izbegla niti jedna nevolja koja se obrušila na ovu zemlju a samo zahvaljujući veri u Boga i časni krst uspeo je sve da ih prebrodi i još uvek prkosi krštenici.


Na sajtu grada Čačka danas će biti objavljena konačna rang lista domaćinstava koja su konkurisala i ispunila uslove za neku od mera poboljšanja energetske efikasnosti. Komisija je u proteklom periodu izašla na teren i proverila navode iz prijavnih formulara koji su se bodovali, a na konačnoj listi našlo se 406 domaćinstava. Najviše interesovanja bilo je za zamenu fasadne izolacije i stolarije.


Za OŠ „Dimitrije Tucović“ u Čajetini ovaj Savindan biće posebno upamćen. Nakon 18 godina gradnje, svečano je otvorena fiskulturna sala ove škole koja ima površinu oko 1.000 kvadratnih metara i samo je jedna od tri objekta u kojima će se nalaziti sportski tereni, kao i već izgrađeni bazen. Fiskulturnu salu je, nakon lomljenja kolača i obraćanja direktorke škole prisutnima, svečano otvorio predsednik opštine Čajetina, Milan Stamatović.

1 2 3 13