U sklopu aktivnosti povodom nedelje posvećene osobama sa autizmom pod sloganom „Uključi me u svoj svet“, sinoć je u organizaciji Škole za osnovno i srednje obrazovanje „1. novembar“ održana tribina naziva „Autizma iz vašeg ugla“. Cilj je bio da se ukaže na usluge koje mogu koristiti osobe sa autizmom, istaknu probelmi i šta bi trebalo unaprediti kako bi njihov život bio kvalitetniji.


Minsitarstvo turizma i omladine potvrdilo je staru kategorizaciju planine Zlatibor. Naime, nakon procene obima turističkog prometa ponovo je ovu destinaciju proglasilo turističkim mestom prve kategorije.


Dodelom nagrada najboljim crtežima dece koja su učestvovala na konkursu i održavanjem stručno-naučnog skupa, danas je u Narodnom muzeju u Čačku zvanično zatvorena izložba “Večito”. Izložba “Večito” posvećena je velikanu naše arhitekture Bogdanu Bogdanoviću i njegovom kapitalnom delu, Spomen parku u Čačku.


Putujuća izložba o profesionalnom novinarstvu u organizaciji Saveta za štampu predstavljena je u Gimnaziji “Takovski ustanak.” Izložba će biti postavljena u holu Gimazije do 5. aprila.


Kancelarija za mlade opštine Ivanjica organizovala je okrugli sto sa ciljem razmene iskustava mladih privrednika koji su sami započeli i vrlo uspešno sporovode svoj biznis. Evo priče kolega iz produkcije InfoLiga.


EVO kako vas MAGIČNO PUTOVANJE u daleku prošlost može dovesti do DOBITKA O KOJEM STE ODUVEK MAŠTALI!

Neobičan susret sa dinosaurusima doneo Vrščaninu blizu MILION DINARA!

Internet i razvoj tehnologije su nam doneli bezbroj čarobnih mogućnosti, a jedno od njih je virtuelno putovanje u daleku prošlost i susret sa mističnim stvorenjima o kojima smo učili u školama i gledali ih u filmovima.

Ne verujete? Pa, pročitajte sledeću priču i ne samo da ćete se uveriti, već ćete poželeti da se priključite ovoj avanturi!

B.M iz Vršca je pasionirani ljubitelj dinosaurusa, a slot Tyrant King Megaways u Meridianu mu je omogućio susret sa njima. Da stvar bude bolja, Vrščanin je iz ovog virtuelnog putovanja kroz prošlost izašao bogatiji za 994.056 DINARA!

Igra provajdera iSoftBet se odlikuje Respin Bonusom i moćnim množiocima tokom besplatnih spinova. Upravo množioci su bili ključ koji je doneo B.M. fantastičnu cifru.

Šta to znači?

Nakon nekoliko sitnijih dobitaka tokom besplatnih spinova, usledio je magični sedmi spin! Vrednost množioca u tom trenutku je dostigla 20, a samo 100 DINARA uloga je Vrščaninu donelo skoro MILION DINARA!

Jedino što vam je potrebno da biste imali šansu za dobitak iz snova jeste korisnički nalog u Meridianu.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje specijalan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 300 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Wild White Whale koju nam predstavlja provajder Expanse Studios!

Neodoljiva avantura počinje i pre nego što uplatite novac na svoj korisnički nalog.

BONUS VEST: Niz veličanstvenih džekpot dobitaka se nastavlja iz dana u dan na Meridianu. Beograđanin M. R. je ostvario dobitak koji je znatno „popravio“ njegov kućni budžet.

Igrajući slot Wild Icy Fruits provajdera Expanse Studios osvojio je MEGA DŽEKPOT u iznosu od 387.213 DINARA! Ledena slot avantura donela je Beograđaninu dobitak o kojem je oduvek sanjao.

Posetite i vi Meridian i uživajte u proizvodima provajdera Expanse Studios!


Lojalnost koja traje više od deceniju – Meridian Sport donacijom sportske opreme nagradio Školu fudbala Rosenborg iz Beograda

Nova donacija Meridian sporta

Proteklog vikenda odigrano je još jedno zvanično kolo Lige budućih šampiona, a napeto je bilo na svim terenima širom zemlje u kojima se igra ova dečija fudbalska liga.

S obzirom na to da se polako bliži kraj zvaničnog dela prvenstva, na repertoaru je za odigravanje ostalo svega dva kola od kojih je jedno završeno ovog vikenda. Kraj sezone osim što direktno odlučuju nove šampione u ukupno jedanaest kordinacionih centara, daje i dodatnu takmičarsku draž jer osim šampionske titule donose i karte za učešće na završnom Republičkom turniru, planiranom za održavanje tokom maja meseca na Zlatiboru.

Putujući karavan Meriidan sporta i Lige budućih šampiona i ovoga puta je bio na pravom mestu i to na terenima SC Atletik na Adi, gde je po svemu sudeći bilo najzanimljivije i najuzbudljivije. Potezi malih fudbalera i budućih asova ove igre, pomno su se pratili, a prisutni toga dana imalu su šta i da vide. Uostalom, kao i tokom cele sezone, mališani su na terenu pokazivali raskošan fudbalski talenata, a rezultati su prezentovali ko je bio uspešniji toga dana.

Zajedništvo, pobednički mentalitet, fer-play igra i takmičarski duh jesu ono što krasi ove male fudbalere, ali je toga dana jedan poseban fudbalski kolektiv krasila na terenu i nova sportska oprema.

Rešeni da nagrade višegodišnju lojalnost, Meridian sport i Liga budućih šampiona su odlučili da peti po redu dobitnik sportke opreme budu mali fudbaleri iz Škole fudbala Rosenborg, koja je jedna od najstarijih privatnih škola na teritoriji Beograda. Osim što se po tradiciji svrstava mežu najstarije, ova ekipa je i najstariji učesnik Lige budućih šampiona sa već 12 godina aktivnog učestvovanja u ovom jedinstvenom dečijem takmičenju.

Tradicionalno kao i više puta do sada, u ime pokrovitelja takmičenja donaciju u vidu sportke opreme uručio je kordinator Meridian sporta za društveno odgovorne aktivnosti, gospodin Stefan Todorović. U prisustvu nekolicine najmlađih članova kluba, ispred ekipe Rosenborg donaciju je preuzueo osnivač i vlasnik, gospodin Goran Stanojević koji je sa zadovoljstvom prihvatio ovaj sportski gest.

„Zaista nemam reči da izrazim oduševljenje ovom donacijom, velika zahvalnost Meridian sportu, vidim da je ovo akcija koja traje već nekoliko meseci, a čujem da je predviđeno da potraje i nekoliko godina. Svaka čast za ideju i donaciju, ovakve stvari su zlata vredne za manje sportske kolektive. Zahvalio bih se i mojim drugarima koji vode Ligu budućih šampiona jer cene i poštuju naš kontinuitet u prethodnih 12 godina. Naša saradnja traje na obostrano zadovoljstvo, sve ove godine su najbolji pokazatelj toga. Što se nas tiče, trajaće dok god bude postojao Rosenborg, jer su uslovi u ligi zaista vrhunski. Od organizacije, satnice, pravila, poštovanja učesnika, pa do snimaka dece i emitovanja njihovih lepih golova i poteza“, istakao je osnivač Stanojević.

Kao jedan od glavnih pokrovitelja ovogodišnjeg izdanja Lige budućih šampiona, Meridian sport je primenom društverneo odgovorne politike na zajednicu napravio veliki pomak kada je dečiji sport u pitanju.

Preko promocije fizičke kulture, zdravog načina života i pravih sportskih vrednosti intenzivno se sprovodila strategija koja je za cilj imala intenzivnije uključivanje dece u razne sportske aktivnosti. Samo tokom ove godine Meridian sport je predvideo realizaciju mnogih sportskih projekata koji će budućim šampionima značajno olakšati svakodnevne trenažne aktivnosti.

Obzirom da se narednog vikenda odigrava poslednje kolo Lige budućih šampiona, fudbalski karavan se polako sprema za glavni događaj sezone i odigravanje Republičkog takmičenja na Zlatiboru. Shodno značaju same manifestacije Meridian sport će se potruditi da na sebi svojstven način nagradi sve klubove čiji se timovi budu našli na ovom završnom fudbalskom turniru.


Spoj umetnosti i arhitekture, realizovan kroz akvarele velikog formata, imaćemo priliku da do 4. aprila pogledamo kroz izložbu ,,Kule i gradine“, autora Duška Miloševića, u organizaciji KC GM.


Udruženje radnika umetnika Srbije postoji već 20 godina, a nastalo je iz prvog likovnog studija Zastava kovačnice iz Kragujevca. Tim povodom, ekima milanovačke televizije posetila je kragujevačku Zastavu u kojoj i danas odzvanjaju zvuci kovačkog čekića, tinjaju kovačke vatre i brižljivo se čuvaju dela tadašnjih radnika, koji su snagom duha i talenta, fabričku realnost preobražavali u umetnost.


Prva nacionalna bezbednosna obuka iz oblasti vanrednih situacija okupila je 160 mladih u Guči, koji će u narednih pet dana proći kroz različite edukacije kako bi bili što spremniji za delovanje u kriznim situacijama.

1 2 3 20