Kuća milionera isplatila neverovatne dobitke!

 

Iako je sav fokus na Evropskom prvenstvu, koje se približilo samom kraju, iskusni kladioničari dobro znaju gde mogu da potraže malo sreće i skoro pa siguran dobitak.

Sportska kladionica Meridian nastavila je sa isplatama fantastičnih dobitaka, a u roku od tri dana isplaćeno je fantastičnih 3.855.539 dinara!

 

Dakle, gotovo četiri miliona dinara u samo tri dana! Kako?

 

Tako što su tri vrhunska poznavaoca fudbala odigrala isto roliko vrlo zanimljivih tiketa, koji su doneli sjajne dobitke!

 

Na prvom tiketu našli su se mečevi kvalifikacija za Ligu šampiona, košarkaških kvalifikacija za Olimpijske igre, kao i Kopa Amerika, što je donelo kvotu 4.98 i fantastičan dobitak od 1.057.045 dinara!

 

Samo dva dana kasnije – svedočili smo sjajnom tiketu sa šest parova, a ono što je posebno zanimljivo jeste što je tu našao mesto i jedan prijateljski duel. Uz kombinaciju EURO meča, Kopa Amerike i kvalifikacija za Ligu šampiona – osigurana je kvota 37.93 i dobitak od 568.905 dinara!

I za sam kraj (barem za sada), odigran je i tiket sa kombinacijom prijateljskih duela i Lige šampiona, za kvotu 9865.44 i dobitak od 2.229.589 dinara!

Pogledajte tikete, ocenite ove velemajstore klađenja, a ukoliko želite i sami da se oprobate – registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmite fantastičan bonus dobrodošlice od 6.000 freebet-a!

 

 


Istorijski džekpot je isplaćen u Srbiji – jedan spin omogućio ostvarenje sna

 

Car iz Niša ulovio NAJVEĆI DŽEKPOT NA SVETU! O grandioznosti dobitka govore cifre za sebe – 1.125.234 EVRA, odnosno 132.211.421 RSD koji je isplatio Meridianbet!

 

Srećni dobitnik je „običan“ čovek iz Niša, S.J, koji je uspeo da za veoma kratko vreme obezbedi sebi lagodan život i to za svega 50 uloženih dinara!

 

REGISTRUJ SE – UZMI BESPLATNO 6.000 FREEBET

 

Koliko je ovo čudesna priča govori činjenica da u trci za jedan od četiri fenomenalna džekpota učestvuju sve renomirane gambling kuće na svetu.

 

Da stvar bude neverovatnija, igrač je odigrao JEDAN JEDINI SPIN, i to sa ulogom od 50 dinara!

 

Za samo 50 dinara, Nišlija je oborio sve rekorde i uzeo džekpot koji se našao na listi TOP 5 džekpotova ikada izvučenih u Evropi! Tako je GRAND JACKPOT “pao” baš u Srbiji.

 

Sigurno vas zanima ime talične igre… reč je o igri Wild Crusade: Empire Treasures. Ovo je neverovatno interesantna istorijski potkrepljena igra sa pregršt načina za zaradu. Ukoliko volite uzbudljive igre, sa respin bonusima i množiocima, sasvim sigurno će vam se svideti!

 

 


Vreme za reciklažu je važno, čak i u danima zabave!

 

U današnje vreme, kada se suočavamo s velikim ekološkim izazovima, važno je shvatiti koliko doprinosi smanjenju zagađenja i očuvanju energije.

 

Promovišući reciklažu, možemo napraviti korak ka održivijoj budućnosti i zaštiti životne sredine za naredne generacije. Reciklaža smanjuje količinu otpada na deponijama, čime se smanjuje zagađenje tla i vode. Korišćenjem recikliranih materijala umesto sirovih resursa štedi se energija i smanjuje emisija štetnih gasova. Reciklaža pomaže u očuvanju prirodnih resursa, što doprinosi održivom razvoju i zaštiti životne sredine za buduće generacije.

 

Pre nekoliko dana imali smo priliku da se reciklažom bavimo na još zanimljiviji način, odnosno na muzičkim festivalima, Beerfest i Music Week, koji su najveći muzički festivali u regionu. Kako?

 

Kompanija Meridianbet bila je glavni sponzor ova dva muzička festivala, te je iskoristila priliku da spoji lepo i korisno. Naime, sav prikupljen stakleni otpad, nakon završetka festivala, odnet je na recikliranje, čime se jasno stavilo da znanja da i u danima zabave moramo voditi računa o očuvanju životne sredine.

 

Meridian fondacija se godinama unazad bavi društveno odgovornim poslovanjem u pogledu zaštite prirode i naše okoline. Staklo je sirovina koja se višestruko može iskoristiti, a reciklažom iste, smanjuje se emisija štetnih CO2 (ugljen-dioksid) gasova. Dobro je poznato da ugljen-dioksid stvara efekat „staklene bašte“, kao i da doprinosi prekomernom zagrevanju Zemljine površine. Upravo zato, neophodno je da istaći da je reciklaža jedan od najefikasnijih načina da utičemo na smanjenje emisije štetnih gasova u našoj atmosferi.

 

 

U borbi za očuvanje i zaštitu naše okoline, našeg životnog i prirodnog staništa, moramo da imamo saveznike, te ovim putem pozivamo sve kompanije i pojedince, da se priključe zajedničkoj borbi za čist vazduh“, poručila je Jelena Jocić, iz Meridian fondacije „Od srca sa ljubavlju“.

 

Nakon mnoštva akcija sadnje drveća, čišćenja parkova i zelenih površina, prikupljanja plastičnih čepova u humanitarne svrhe, prikupljanja i ponovne upotrebe polovnih stvari i uređaja, kompanija Meridianbet još jednom dokazuje da su joj aktivnosti u pogledu zaštite našeg okruženja, od velike važnosti, kao i da će kampanje tog tipa, u budućnosti još više realizovati.

 

 

 

 

 

 

 


Uživaj u zabavi čitave sedmice, a Meridian ti poklanja 10% Cashback-a svake nedelje!

 

Vreme je za zabavu, čak i kada se vaša slot avantura ne završi uspešno. Ako na nedeljnom nivou ne budete imali sreće, Meridian obezbeđuje dodatnu šansu!

 

Svake nedelje vam se pruža šansa da preuzmete 10% MONEYBACK-a! Ukoliko u vašoj avanturi gubitak premaši ostvarene dobitke, imaćete priliku za poravni.

 

U zavisnosti od toga koliko je iznosio vaš gutiak imaćete šansu da osvojite manji ili veći bonus. VIP igrače čeka dodatna pogodnost, a ako se i vi nađete na toj listi na vaš korisnički nalog može stići dodatnih 10% CASHBACK-a!

 

Vreme je da uzbudljiva slot žurka počne! Posetite MESTO NAJBOLJE ZABAVE i uživajte u najboljem provodu tokom leta.

 

REGISTRUJTE SE u MERIDIANU, a par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 6.000 FREEBETA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.

 


Već smo se navikli da domaći i regionalni mediji govore o gotovo geometrijskog progresiji i eksploziji broja zavisnika od igara na sreću u Srbiji, posebno među maloletnicima.

 

Važno je znati da brojke koje se u takvim objavama predstavljaju ne samo da su preterane već i odavno raskrstile sa bilo kakvom realnošću, već su i nelogične, jer kada bi bile tačne to bi značilo da je u Srbiji više zavisnika nego samih igrača uopšte.

 

Dužni smo da još jednom podvučemo, i argumentovano i izvorima potkrepimo sledeće:

 

  • Da je tačna brojka zavisnika od igara na sreću u Srbiji 1.030, što je zvanični podatak nadležnih ustanova akreditovanih za programe stručnog medicinskog vođenja i terapije protiv zavisnosti od igara na sreću

 

  • Da je Srbija je značajno ispod evropskog proseka po ovim statističkim parametrima

 

  • Da ne postoji način da maloletnici učestvuju u igrama na sreću kod legalnih, licenciranih priređivača, niti u kladionicama niti preko interneta

 

 

Naravno, sve dok postoji i jedan slučaj zavisnosti, to se mora ozbiljno shvatiti i na tome proaktivno raditi.

 

Ipak, moramo podvući da je u igri senzacionalizma i licitiranja brojkama tzv. zavisnika neretko reč o ciframa i preko 300 puta većim od realno postojećih.

 

 

Podaci nadležnih ustanova

 

Podatak koji smo naveli nije ničija spekulacija, već zvanična brojka nadležnih zdravstvenih ustanova, u kojima se godišnje sa problemima zavisnosti od igara na sreću u našoj zemlji javi između 150 do 200 osoba.

 

Prema poslednim dostupnim podacima Specijalne bolnice za bolesti zavisnosti u Drajzerovoj, ukupan broj lečenih ili trenutno na lečenju je kao što smo naveli 1.030, a što je znatno manje od evropskog proseka od oko 1.5% stanovništva (u slučaju Srbije procenat je tek 0.02%).

 

Zašto je onda, uprkos svim ovim činjenicama, javnost neprekidno zasuta netačnim podacima?

 

Pogrešna slika najčešće dolazi od nekompetentnih ljudi, vođenih raznovrsnim motivima – od senzacionalizma, skrivene prodaje različitih „ekspertsko – konsultantskih usluga“ pa do čiste političke zloupotrebe.

 

Online klađenje i maloletnici

 

Imajući u vidu rastući stepen tehnološke sofisticiranosti igara na sreću i sve većih i strožih zakonskih standarda koji ovu delatnost u našoj zemlji regulišu, a posebno onih koji regulišu sistem registracije i verifikacije igrača, u onlajn igrama na sreću i teoretski je, a posebno praktično onemogućeno maloletnicima da se uključe u ovaj vid igara na sreću.

 

15 godina projekta „Moguće je prekinuti“

 

Udruženje priređivača igara na sreću (UPIS) i njegove članice već više od 15 godina aktivno rade na prevenciji zavisnosti i zaštiti maloletnika. UPIS-ov projekat prevencije „Moguće je prekinuti“ ne samo da je primer najbolje prakse u ovoj oblasti, već je postao i zakonska obaveza za sve priređivače, što je doprinelo podizanju svesti o rizicima od bolesti zavisnosti od igara na sreću.

 

Dodajmo tome i višedecenijsku praksu kompanija članica o nultoj toleranciji za ikakav kontakt i ulaz maloltenih lica u objekte u kojima se priređuju igre na sreću, kao i informativno – edukativni materijali koji se u istim nalaze.

 

 

 

Projekat „I jedan je mnogo“ – Još viši nivo prevencije i zaštite maloletnika počinje u 2024.

 

U organizaciji Specijalne bolnice, a pod pokroviteljstvom UPIS, u narednom periodu je u planu unapređeni projekat prevencije i podizanja svesti o opasnostima bolesti zavisnosti u igrama na sreću pod nazivom „I jedan je mnogo“.

 

Planiraju se predavanja u školama širom Srbije i emitovanje spotova usmerenih na odvraćanje mladih od igara na sreću i usmeravanje ka sportskim aktivnostima, kroz seriju predavanja i informativnih video klipova prilagođenih deci i mladima. Imajući u vidu pozitivne rezultate dugogodišnje saradnje sa Specijalnom bolnicom, novi projekat biće još uspešniji u suzbijanju bolesti zavisnosti u njenom samom nastajanju.

 


Kakav je osećaj biti srpska kompanija – deo najveće američke berze NASDAQ?

 

Zoran Milošević, CEO kompanije Meridianbet, prve srpske kompanije koja je izašla na američku berzu NASDAQ, bio je govornik na nedavno održanom Senzal Danu investitora, jedne od najznačanijih investitorskih konferencija ovog dela Evrope.

 

Izlaganje, čiji snimak možete pogledati u nastavku, otkriće vam:

 

  • Kako je izgledao dvodecenijski put od privatne do kompanije listirane na berzi?

 

  • Da li je i u kojoj meri naša zemlja udaljena od najrazvijenih finansijskih tržišta sveta?

 

  • Šta su ključni trendovi i kako će tržište igara na sreću i zabave uopšte izgledati za 5 do 10 godina?

 

O kompaniji Meridianbet

 

Meridianbet je najstarije ime regiona u industriji igara na sreću, ali i vodeća tehnološka kompanija koja samostalno kreira brojna softverska rešenja za digitalno poslovanje. Pripada malobrojnoj grupi globalnih gaming kompanija koje su vlasnici sopstvene softverske infrastrukture, što omogućuje da posluje i kao priređivač i kao distributer softvera za igre na sreću, kroz sistem franšiza.

 

Posluje na preko 20 tržišta Evrope, Afrike i Južne Amerike. Deo je Golden Matrix grupacije, koja na berzi NASDAQ posluje pod skraćenicom GMGI.

 

Senzal Dan investitora okuplja istaknute pojedince i kompanije pružajući im platformu za razmenu iskustava i ideja na teme podizanja finansijske pismenosti u Srbiji, edukacije o finansijama i pomaganju građanima da bolje razumeju tržišta, investiraju pametnije i povećaju svoj udeo pasivnih prihoda.

 


Stiže letnje osveženje – 6.000 freebet-a!

 

Pravo letnje osveženje stiže – 6.000 freebet-a za sve ljubitelje online klađenje!

 

U toku je Evropsko prvenstvo u fudbalu, ali i prava slot zabava na dobro poznatoj adresi – meridianbet.rs, a tim povodom stižu sjajne vesti!

 

Meridianbet sve novoregistrovane igrače časti fantastičnim bonusom dobrodošlice u iznosu od 6.000 freebet-a!

 

Da, dobro ste pročitali – na vaš račun stiže dupla dobrodošlica! Odmah nakon registracije i verifikacije na vaš račun stiže 3.000 spinova za vrhunsku zabavu i to BEZ USLOVA!

 

A, nakon što testirate jendu od najpopularnijih igara, Veni vidi vici i uplatite depozit od samo 300 dinara, na vaš račun stiže i vrhunski sport bonus u iznosu od 3.000 dinara, pa imate više nego dovoljno razloga da ispratite EURO u Nemačkoj i da odigrate nove tikete.

 

Nije tajna da je Meridian kuća najvećih bonusa, a ovog 1. jula to ponovo i opravdava! Za vrhunsku uživanje u vrelom letu – registruj se na meridianbet.rs i prepusti se zabavi!


Uplati depozit u Meridian kladionici i osvoji 20% više na prvu dnevnu uplatu svakog dana!

 

Meridian je pripremio fantastično iznenađenje koje će obradovati igrače na svakodnevnom nivou. Ukoliko želite nestvarne bonuse – sada ćemo vam predložiti šta treba da uradite.

 

Imate šansu da osvojite 20% BONUSA NA UPLATU PRVOG DNEVNOG DEPOZITA svakog dana! Potrebno je samo da svratite do najbliže Meridianbet kladionice i putem BETSHOP-a uplatite bar 500 DINARA na vaš korisnički nalog.

 

Uplaćenu svotu treba da izvrtite tokom dana na slot/live dealer/poker ili sport ponudi. Nakon toga ćete osvojiti 20% BONUSA ZA SPORTSKO KLAĐENJE.

 

Uživajte uz sportske tikete, a jasno je da vas na MESTU NAJBOLJE ZABAVE čeka najveća ponuda u regionu. Sastavite dobitan tiket i prudružite se LISTI NAŠIH MILIONERA!

 

REGISTRUJTE SE U MERIDIANU, a par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.

 

 

 


Zabavi se i preuzmi deo spektakularnog nagradnog fonda!

 

Ono što nam je potrebno za početak vrelog leta je savršeno osveženje. Upravo to vam je priuštio Meridian tokom festivala LEDENIH DOBITAKA. Pruža vam se prilika da zgrabite deo nagradnog fonda od čak 5.000 EVRA.

 

Potrebno je samo da se zabavljate igrajući slotove WIld Icy Fruits i 100 Super Icy sve do 30. juna. A, da biste učestvovali na festivalu vaši ulozi treba da budu podešeni na bar 20 DINARA po spinu.

 

Svaki dobitan spin vam donosi određeni broj poena kojim napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača. 50 najboljih igrača na listi će podeliti spektakularan nagradni fond.

 

Pobednik festivala LEDENIH DOBITAKA osvaja glavnu premiju u iznosu od 200.000 DINARA! Uz samo malo sreće to možete biti vi!

 

Ne propustite najbolje osveženje ovog leta, ekskluzivno u Meridianu.

 

REGISTRUJTE SE na MESTU NAJBOLJE ZABAVE, a par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.

 


Verni igrači Meridiana još jednom su pokazali svoje umeće!

 

Još jednom su verni igrači Meridiana dokazali da su bez premca kada su u pitanju slot igre. U samo par dana tri igrača su međusobno raspodelila gotovo ŠEST I PO MILIONA DINARA!

 

Beograđanin inicijala N. S. je osvojio fantastičnih 1.510.500 DINARA iz spina! Istraživač se proširio kolonama slota Book of Maya i doneo Beograđaninu nestvaran dobitak. Potraga za skrivenim blagom čuvenog plemena je završena uspešno.

 

Da pripadnice lepšeg pola dominiraju svetom slot igara dokazala nam je B. S. , takođe iz Beograda. Njen odabir je bila igra Pia Premium provajdera Expanse Studios.  Beograđanka je zaigrala „tradicionalan indijanski ples“ sa princezom plemena, nakon čega je na njen korisnički nalog isplaćeno 2.450.200 DINARA!

 

Šampionski dobitak je delo momka inicijala Z.J. Fantastično osveženje u ovim vrelim danima stiglo je kroz igru Wild Icy Fruits. Zaleđene voćkice, skejteri i džokeri su se ređali kolonama. Nakon nekoliko sati zabave njegov Meridian korisnički nalog je bio „bogatiji“ za 2.513.600 DINARA!

 

Možda baš vi budete naši šampioni naredne nedelje, a da bi se to dogodilo potreban vam je aktivan nalog i malo sreće.

 

REGISTRUJTE SE U KUĆI MILIONERA! Par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.

 

 

1 2 3 30