Dobrodošli u eru nestvarnih dobitaka!

 

Meridian u saradnji sa provajderom Wazdan pokreće senzacionalnu promociju koja će trajati pet meseci! Počevši od 29. aprila, pa sve do 29. septembra, pruža vam se prilika da preuzmete deo nagradnog fonda od čak ČETIRI MILIONA EVRA!

 

Dobro ste pročitali, a možda baš vi budete srećne ruke i osvojite jednu ili više nasumičnih keš nagrada.

 

Ako želite da postanete deo spektakla nazvanog Mystery Drop, potrebno je samo da ispunite kvalifikacionu opkladu. Nema nikakvih uslova u pogledu minimalnog uloga po spinu.

 

Podesite ulog koliki god želite, prijavite se i zaigrajte slot igre provajdera Wazdan.

 

100.000 nasumičnih keš nagrada će biti podeljeno najsrećnijim igračima i ukoliko talija i vas pogleda možete osvojiti jednu ili više nagrada!

REGISTRUJTE SE u MERIDIANU, a par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.

 


Kladi se u Meridianu i osvoji kartu za EURO!

 

April se približio  samom kraju, što znači da nam je ostalo oko mesec i po dana do početka Evropskog prvenstva u Nemačkoj!

 

Odbrojavanje je počelo, ali još uvek nije kasno da sebi obezbedite mesto na utakmici Srbija – Danska koja može biti i odlučujuća u borbi „Orlova“ za prolaz u nokaut-fazu! Želiš da bodriš Srbiju uživo i to uz pravi VIP DOŽIVLJAJ? Na pravom si mestu!

 

Sportska kladionica Meridian pruža ti priliku da otputuješ u Nemačku i navijaš za Srbiju u velikom stilu! Sve što je potrebno da uradiš jeste da se priključiš akviji „Pogodi najveću kvotu“ i uz malo sreće KARTA ZA EURO je tvoja!

 

Registruj se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, verifikuj svoj nalog i preuzmi fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 DINARA i to potpuno besplatno!

 

A, onda… Uplati i potroši depozit u minimalnom iznosu od 2.000 dinara, odigraj tiket i ako pogodiš najveću kvotu – pakuje kofere!

 

Potrebno je da tiket sadrži barem tri para, a da svaka pojedinančna kvota bude barem 1.35 i uz malo sreće i mašte – možeš da postaneš pravi srećnik!

 

Ne propusti priliku za EURO!


Vreme je za zabavu!

 

Volite slot igre i online klađenje? Na pravom ste mestu!

 

Meridian sve novajlije časti spektakularnim bonusom dobrodošlice od 4.000 dinara i to potpuno BESPLATNO!

 

Sve što je potrebno jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i verifikujete svoj nalog i bonus je vaš!

 

Iskoristite ga na najnovijim slot igrama, a neke koje bismo preporučili su Pia, Super Heli, Pinata loca, Super icy, Zombie apocalypse i brojne druge koje vas čekaju na istoj adresi!

 

Ne propustite priliku da se zabavite – napravite žurku u Meridianu!


Uplati depozit putem kartice na Meridian korisnički nalog i osvoji sjajne nedeljne i mesečne nagrade. Glavna premija je Apple Watch!

 

Meridian predstavlja fantastičnu promociju u kojoj će spektakularne nagrade pokupiti igrači koji deponuju putem kartice! Uplatite sredstva na svoj korisnički nalog i preuzmite SVOJ POKLON.

 

Akcija je podeljena na nedeljne i mesečnu fazu. Potrebno je da deponujete svakog dana bar 1.000 DINARA i u igri ste za sjajne nagrade. Jedini uslov koji treba da ispunite jeste da izvrtite duplo više od uloženog na slotovima ili sportskom klađenju.

 

Igrači koji budu imali najveći ulog na nedeljnom nivou će osvojiti FIT PASS! Tri nabolja igrača osvajaju nagrade svake nedelje!

 

Pobednika mesečne faze očekuje GLAVNA PREMIJA – APPLE WATCH!

 

Deponujte na svoj Meridian korisnički nalog putem kartice, zabavljajte se i osvojite SENZACIONALNE NAGRADE!

 

REGISTRUJTE SE u MERIDIANU, a par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.

 

 

 


Komisija za Kadrovska, administrativna i mandatno-imunitetska pitanja Skupštine opštine Gornji Milanovac, povodom proslave praznika opštine Gornji Milanovac, 23. aprila, dana kada je u Takovu 1815. godine podignut Drugi srpski ustanak, na svečanoj sednici Skupštine opštine Gornji Milanovac, dodelila je nagrade za 2024. godinu, i to zlatnu medalju „Takovski ustanak“ i pet srebrnih medalja „Takovski ustanak“.


U organizaciji UG „Zlatiborski krug“ iz Čajetine 22. aprila održana je druga tribina pod nazivom „Život bez nasilja“. Tribina se realizuje u okviru projekta „Most“, Savetovališta za mlade sa problemima u ponašanju.


Usled havarije koja se dogodila nakon urušavanja zemljišta na gradilištu u Ulici Dragana Vranića kod hotela „Morava“, predstavnici JP „Gradac“ i JKP „Parking servis“ Čačak, preduzeli su hitne mere na izmeni režima saobraćaja i izvršili postavljanje privremene saobraćajne signalizacije kojom je onemogućeno skretanje iz Bulevara Vuka Karadžića u Ulicu Dragana Vranića, u cilju očuvanja bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, saopšteno je u utorak uveče iz JP “Gradac“.


Nova akcija kompanije Meridian

 

Bilo da je u pitanju povreda ili medicinska hospitalizacija, neophodno je u svakom trenutku imati dovoljan broj jedinica krv da bi se svaki pacijent pravovremeno zbrinuo, a potrebe zdravstvenih ustanova adekvatno podmirile. U borbi za nečiji život, svaka jedinica krvi može biti od presudnog značaja, posebno ukoliko se ta osoba nalazi u stanju hitne intervencije. Zato su se zaposleni u kompaniji Meridianbet ponovo samoinicijativno organizovali i sproveli još jednu u nizu akcija dobrovoljnog davanja krvi sa ciljem pružanja bezrezervne podrške transfuzionom sistemu Republike Srbije.

 

Akcija, kao i svaka pređašnja koju ovaj kolektiv godinama realizuje, prioritetno je usmerena ka onim licima kojima je krv najpotrebnija i koji se sticajem životnih okolnosti nalaze u poziciji borbe za vlastiti život.

 

Međutim, ovogodišnju akciju davanja krvi osvedočenih humanitaraca iz kompanije Meridianbet, pratio je i jedan poseban i značajan momenat. Naime, među dobrovoljnim davaocima našao se i zaposleni Nebojša Mladenović, kome je ovo bio jubilarni četrdeseti put da svoju krv donira ovom namenom.

 

Tom prilikom, kao izraz zahvalnosti za humani gest koji Nebojša već godinama uspešno praktikuje, zaposleni iz ove domaće kompanije su mu uručili prigodan poklon i zahvalnicu kao uspomenu na ovaj poseban dan. Zna se da ne postoje reči hvale ili nagrade kada se učini neko humano delo, ali plemeniti ljudski gest jednostavno nije mogao, a da ne prođe neopaženo.

 

 

Prvo davanje je bilo u srednjoj školi, to je posle na fakultetu prešlo u nešto mnogo ozbiljnije i humanije i do dan-danas se držim toga, kada god mogu odem na davanje krvi. U međuvremenu sam počeo da dajem i trombocite, meni to ne znači ništa, a drugima znači mnogo. To je jedini razlog i jedina satisfakcija svaga ovoga”, rekao je Nebojša Mladenović.

 

Kako kažu iz kompanije Meridianbet veoma su zadovoljni odzivom svojih zaposlenih, a posebno su ponosni na to što je kolega Nebojša rekorder po broju davanja krvi.

 

Kompanija Meridian, kao i naša fondacija “Od srca sa ljubavlju”, ne organizuju prvi put akciju davanja krvi. Ovo nam već prelazi u tradiciju, ali ono na šta smo najponosniji jeste to što je naš kolega Nebojša Mladenović, krv dao 40.put, što je zaista impozantan broj davanja. On je spasio preko stotinu života samim tim, tako da, slobodno mogu da tvrdim da smo izuzetno ponosni što je on deo ovakvog kolektiva i tima”, istakla je predstavnica Meridian fondacije, Jelena Jocić.

 

Ova akcija svakako ne bi bila ostvariva bez onih koji se svakodnevno bave prikupljanjem jedinica krvi, stručnog osoblja Instituta za transfuziju krvi Srbije. Nadležni iz ove medicinske ustanove, krajnje pozitivno su reagovali na poziv zaposlenih, a posebno ih je oduševilo što se akcija Meridian fondacije i kompanije svake godine sa velikim uspehom iznova ponavlja.

 

 

Po rečima dr Marije Vuković, lekara i stručne saradnice u Institutu za transfuziju krvi, svaki dobrovoljni davalac je dragocen.

 

Davanje krvi je nešto što svi volimo i nešto čime prosto pomažete drugome, izdvojite malo vremena a učinili ste veliko i dobro delo za nekoga”, izjavila je doktorica Marija Vuković.

 

 

Humani gest zaposlenih u kompaniji Meridian osim prikupljanja zaliha krvi, imao je i zadatak da podstakne širu javnost o potrebi kolektivnog uključivanja u sprovođenje društveno odgovornih akcija i projekata. Inače, ovo je samo jedan u nizu primera dobre prakse, koji najbolje pokazuje kako ljudska solidarnost i humanost mogu biti od velikog značaja kada je borba za nečiji život u pitanju.

 

Meridian fondacija “Od srca sa ljubavlju” se preko svojih društveno-odgovornih akcija uvek stavlja na raspolaganje zajednici i kroz ličan primer društvenog angažovanja dosledno potvrđuje zašto je sa pravom nazivaju liderom društvene odgovornosti i kolektiva na koji se sa potpunim pravom uvek računa.

 

 

1 2 3 5