Čačak na Sajmu turizma

Na ovogodišnjem Sajmu turizma u Beogradu koji se održava od 18. do 21. februara nastupiće i TOČ.

Na ovogodišnjem Sajmu turizma u Beogradu  koji se održava od 18. do 21. februara nastupiće i Turistička organizacija Čačka.  Glavna promocija turističke ponude čačanskog kraja održaće se u petak od 15 časova.

Na begradskom Sajmu turizma, najvećoj  turističkoj manifestaciji u zemlji i jugoistočnoj Evropi, biće predstavljena kompletna turistička ponuda Čačka, kažu u Turističkoj organizaciji.

Posetioci štanda moći će da se upoznaju sa turističkim potencijalima čačanskog kraja i putem bogatog propagandnog materijala koji je, podsećaju u TO,  dobio treću nagradu na prošlogodišnjem Međunarodnom festivalu turističkih publikacija u Kruševcu u konkureciji preko 60 turističkih organizacija.

U Turističkoj organizaciji Čačka ističu da će i ovogodišnji nastup na Sajmu turizma biti obogaćen izložbenim prostorom pripremljenim u saradnji sa ustanovama kulture.

Očekuju se brojne novinarske ekipe, kao i predstavnici TO kako iz Srbije tako i inostranstva kojima je upućen poziv da posete štand TOČ-a na Sajmu turizma.

Ove godine Turistička organizacija Čačka planira i nastup na sajmu u Berlinu, Kragujevcu i Nišu i smotrama suvenira i štampanog materijala u Kruševcu i Leskovcu.

 

Sve o nastupu Turističke organizacije Čačka na Sajmu turizma saznajte u prilogu Mirjane Aleksić

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=RnJsL3HsR9E[/embedyt]