SNS: Obradović ne zna skupštinsku proceduru, a ni matematiku

Reakcija SNS na neuspeli pokušaj opozicije da smeni vlast u Čačku

Saopštenje SNS Čačak

 

Današnja, 51. Sednica Skupština grada Čačka je pokazala da lider pokreta Dveri Boško Obradović ne poznaje osnovu skupštinske procedure, kao ni elementarne stvari iz matematike. Očito, Obradoviće, a zarad formiranja kvoruma, u odbornike je pokušao da ubroji radnike stručne službe Skupštine, portire, novinare… Danima je najavljivao da ima podršku 46 odbornika, vršeći na iste svojim medijskim nastupima i pretnjama neviđenu presiju, ali se ispostavilo da je uspeo da „napabirči“ jedva 34.

Prema očekivanju, za podršku nije uspeo da obezbedi ni svoje potencijalne buduće najbliže koalicione partnere iz DSS-a, pošto ni oni nisu naseli na jeftin trik Dveri u vidu navodne podrške predsednice DSS-a Sande Rašković Ivić za smenu vlasti u Čačku.

Zaključak koji se nedvosmisleno nameće je ili da se vi (potencijalni koalicioni partneri) ne poštijete, ili Dveri ne govore istinu, a po vašem dobrom, starom običaju.

Cirkus u Skupštini grada Čačka u režiji Boška obradovića je doživeo fijasko, pa bi krajnje korektno bilo da izađete pred javnost i kažete šta vi, u stvari, umete konkretno da uradite, tačno i valjano. Politički očigledno ništa.

Današnja sednica Skupštine grada Čačka predstavlja još jedan dokaz kao se javnost i glasači dovode u zabludu i obmanjuju gromoglasnim najavama od strane sitnih i jeftinih političarčića ili bolje reći politikanata, lažnih nacionalista i desničara.

Svakome ko iole prati zbivanja na političkoj sceni našeg grada i ko je pomislio da eventualno svoj glas da Dverima, trebalo bi da je sasvim sve jasno.