Milanovački socijalisti: Tadić nije jedini preletač

Reakcija SPS u Gornjem Milanovcu na prelazak Radomira Tadića u SNS

Objavu  gornjomilanovačkog odbora SNS-a da je član SPS-a Radomir Tadić prešao u SNS, donekle su demantovali sami socijalisti podatkom da nije jedan, već su četiri člana SPS-a  prešla u SNS, a medju njima i sam predsednik gornjomialnovačkog obora – Dejan Kovačević.

Tri pristupnice, tri funkiconera gornjomialnvoačkih Naprednjaka – predsednika opštinskog odbora Dejana Kovačevića, člana opštinskog veća Radovina Veselinovića, te odbornika i člana Saveta za poljoprivredu Obrada Milosavljevića novinarima je pokazao sekretar gornjomialnovačkih Socijalista -Miroslav Milovanović.

A s  obzirom da su Kovačević, Veselinović i Milosavlejvić formalno još članovi SPS-a, ova stranka će praktično imati dva kandidata za fuknkciju predsednika opštine – u šali je ocenio predsednik gornjomialanovačkih socijalista, navodeći da je do sada u SPS prešlo više od 60 članova SNS, te da za predsednikom  Mesne zajednice Beršići mnogo i ne žale.

A s obzirom da je Tadić kao jedan od razloga za napuštanje Socijalista naveo nehigijenske uslove u seoskoj ambulnati – direktorka ovdašnjeg Doma zdravlja, a predsenica Pokreta za optštinu Gornji Milanovac izrazila je čudjenje, s obzirom na zadovoljstvo meštana

Topalovićka je najavila i da će sredstvima Ministarstva zdravlja biti renovirani mokri čvorovi  i okrečene  upravo ambulante u Beršićima, zatim u Gojnoj Gori i Vraćevšnici.

Socijalisti su najavili i da je upravo zahvaljujući naporima Miroslava Milovanovića, a ne SNS-a put ka Takovu, biti asfaltiran, a svi putevi oštećeni tokom gradnje Koridora 11 vraćeni u prvobitno stanje.

Više u prilogu Vesne Todorović:

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=XiAIYg1DVH8[/embedyt]