Dveri objavile istraživanje Nove Srbije – Boško Obradović budući gradonačelnik

Saopštenje za javnost Pokreta Dveri Istraživanje Nove Srbije: Dveri u Čačku sa 22% skočile na blizu 30%, Boško

Saopštenje za javnost Pokreta Dveri

Istraživanje Nove Srbije: Dveri u Čačku sa 22% skočile na blizu 30%, Boško Obradović budući gradonačelnik

Najnovije istraživanje javnog mnjenja u Čačku, rađeno ovih dana, donosi nove rezultate koji značajno menjaju političku sliku našeg grada. SNS je sa 51% pao na ispod 37% podrške Čačana, dok su na drugom mestu Dveri koje su sa 15% na izborima 2012. nedavno skočile na 22%, a po najnovijem istraživanju Nove Srbije, koje je ovih dana procurelo u javnost, Dveri su za samo nekoliko dana sa 22% skočile na 29%. Nova Srbija i SPS neprestano padaju i trenutno su na 10%. Ubrzano se smanjuje razlika između SNS i Dveri, tako da Dveri svi više ugrožavaju prvo mesto SNS u Čačku i imaju realne šanse da pobede na lokalnim izborima u našem gradu.
I dalje je posebno izražena podrška lideru Dveri Bošku Obradoviću, koji je ubedljivo prvi na listi potencijalnih kandidata za budućeg gradonačelnika Čačka. Obradović ima 18% podrške, koja svakodnevno raste, dok je drugi aktuelni ministar Velimir Ilić sa samo 10%, dok njegov rođeni brat i aktuelni gradonačelnik Čačka Vojislav Ilić ima jedva 3%. SNS nema prepoznatljivog kandidata za gradonačelnika i svi potencijalni kandidati SNS imaju ispod 10% podrške naših sugrađana.

Istrazivanje Nove Srbije

Ninamedia

Ninamedia2
Sednica skupštine grada Čačka, kojom je predsedavao Predsednik Dveri Boško Obradović, istorijski je događaj za Čačak i slika budućih političkih promena u Čačku i Srbiji uopšte. Čeka nas smena političkih generacija i dolazak mladih i stručnih ljudi koji nisu bili na vlasti, iza sebe nemaju afere i nisu kupili diplome. Iako, zbog 10 kupljenih odbornika DSS, URS, SNS i SDPS, koji nisu došli na skupštinsku sednicu, čelnici gradske vlasti nisu smenjeni, građani Čačka su prepoznali hrabrost i spremnost Dveri da se suprotstave samovolji i diktaturi braće Ilić i Veljka Negovanovića koji već dve decenije uništavaju Čačak. Zato su Dveri nakon ove sednice sa 22% skočile na blizu 30% i zato je Boško Obradović najpopularniji političar u našem gradu.

Informativna služba Gradske organizacije Srpskog pokreta Dveri