Naprednjaci u Čačku u koaliciji sa PS i PUPS-om (VIDEO)

Na predstojećim lokalnim izborima čačanska Srpska napredna stranka nastupiće u koaliciji sa Pokretom socijalista i Partijom ujedinjenih penzionera

Na predstojećim lokalnim izborima čačanska Srpska napredna stranka nastupiće u koaliciji sa Pokretom socijalista i Partijom ujedinjenih penzionera Srbije. To je saopšteno na današnjoj konferenciji za novinare u sedištu SNS-a u Čačku. 

Danas je za Gradski odbor Srpske napredne stranke u Čačku veliki dan, dan kada biramo svoje koalicione partnere sa kojima ćemo na neki način krojiti budućnost u našem gradu, rečeno je na konferenciji za medije SNS-a i istaknuto da je cilj da se dogovori predizborna koalicija kao i na republičkom nivou.

 

Navedeno je da je dogovor sa PUPS-om postignut posle jednog sastanka i da je SNS u Čačku dao sve od sebe da se ostavri i predizborna koalicija sa vernim partnerom na republičkom nivou, Pokretom socijalista.

Iz Pokreta socijalsita su poručili da je odbor u Čačku osnažen pristupanjem brojnih novih članova, naročito mladih.

 

Na pitanje novinara o mogućem predizbornom savezu sa Novom Srbijom na lokalnom nivou, pošto se ta koalicija najavljuje na republičkom, rečeno je da  se to neće desiti u Čačku.

 

U SNS-u je saopšteno da su blizu dogovora sa GO SDPS-a Rasima Ljajića u Čačku o predizbornoj koaliciji i da se nastavljaju pregovori sa grupom građana koju predvodi Branko Lazović o čemu bi sledeće nedelje trebalo da imaju jasniji stav.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=UoIZ9tasHpA[/embedyt]