Dveri: SNS i NS treba da idu zajedno na izbore u Čačku

Saopštenje za javnost Pokreta Dveri

Saopštenje za javnost Pokreta Dveri

Dveri:  SNS i NS treba da idu zajedno na izbore u Čačku
Srpski pokret Dveri pozdravlja odluku Aleksandra Vučića i Radomira Nikolića da Srpska napredna stranka izađe na izbore u Čačku u predizbornoj koaliciji sa Novom Srbijom. Iako je Povereništvo SNS u Čačku želelo da pobegne od odgovornosti za još četiri godine održavanja na vlasti braće Ilića u našem gradu – lideri SNS iz Beograda i Kragujevca prihvatili su odgovornost i naložili Povereništvu SNS u Čačku da se na lokalne izbore mora ići sa Novom Srbijom. Još jednom pozdravljamo ovu odluku Vučića i Nikolića kao hrabar čin preuzimanja odgovornosti za zajedničku vlast koja je vršena sa Novom Srbijom poslednje četiri godine u Čačku.
Iako su poverenici SNS u Čačku krenuli da glume opoziciju na kraju mandata i da se distanciraju od onih sa kojima su četiri godine sedeli u zajedničkoj vlasti, vrh SNS im je s pravom skrenuo pažnju da je to nepošteno i da se ne može sada glumiti da se nikada nije sarađivalo sa Velimirom i Vojislavom Ilićem. SNS u Čačku u potpunosti treba da preuzme odgovornost za to što je Nova Srbja u Čačku na vlasti punih 20 godina i još jednom pozdravljamo tu odluku vrha SNS. Smatramo, međutim, da ova predizborna koalicija nije kompletna bez Veljka Negovanovića i SPS i molimo vrh SNS da se u koaliciju pozove i najverniji poslušnici braće Ilića u Čačku Veljko Negovanović i Ljubo Petković, koji su ostali bez svojih koalicionih partnera Jedinstvene Srbije i PUPS-a, pa se plaše da sami izađu na izbore.
Još jednom izražavamopunu podršku odluci Aleksandra Vučića i Radomira Nikolića da SNS u Čačku podrži Novu Srbiju i braći Ilićima pokuša da produži politički život za još koju godinu. Sigurni smo da će ova odluka pomoći biračima u Čačku da shvate ono što im Dveri godinama govore da je Čačak žrtvovan grad od strane SNS i da svoje glasove neće dati ovoj rezervnoj stranci Nove Srbije u Čačku. Glas za SNS je bačen glas i sigurno će završiti na kvoti Nove Srbije. Ko ne želi da Nova Srbija nastavi da vlada Čačkom taj neće baciti glas na SNS. I u tome su svoj veliki doprinos dali Vučić i Nikolić na čemu im najdublje zahvaljujemo.

Informativna služba Gradske organizacije Srpskog pokreta Dveri u Čačku