Bioskop u Domu kulture

Ponovo radi bioskop! Pogledajte naslove koje nam donosi filmski program Doma kulture za kraj ove sedmice.

ČAČAK — Ponovo radi bioskop! Pogledajte naslove koje nam donosi filmski program Doma kulture za kraj ove sedmice.

ZOOTROPOLIS, GRAD ŽIVOTINJA (3D)

Zootopia, SAD, 2016, 108’, SINHRONIZOVANO

zooSastavljan od stambenih naselja poput luksuznog Sahara Skvera i hladne Tundra četvrti, Zootropolis je poput velikog kazana u kom životinje iz svih okruženja žive zajedno, mesto gde nije važno šta ste, od najvećeg slona, do najmanjeg rovca, možete biti bilo šta. Ali kad optimistična policajka Džudi Hop stigne, ona će otkriti da to što je prvi zec u policiji među velikim i krupnim životinjama, nije lak zadatak. Odlučna u tome da se dokaže, ona će prihvatiti priliku da reši slučaj, čak i ako to znači da mora da se udruži sa prepredenim liscem koji brzo govori, Nikom Divljim, da bi rešila misteriju.

Glasovi: Tamara Dragičević, Nikola Vujović, Bojan Žirović, Dimitrije Stojanović, Voja Brajović, Sara Jovanović Režiser: Bajron Hauard, Džered Buš, Rič Mur.

Četvrtak-subota 03-05. mart 2016.

Velika sala u 16:00

 

VLAŽNOST

Srbija, 2016, 113’

vlaznostOva moderna priča sa primesama trilera prati lik Petra, mladog menadžera čiji život dobija neočekivani obrt kada njegova žena iščezne, a on pokuša da njen nestanak sakrije od svih i nastavi sa normalnim životom. Igraju: Miloš Timotijević, Tamara Krcunović, Slaven Došlo, Katarina Marković, Vanja Ejdus, Marija Krakman, Jasna Beri, Jelena Stupljanin, Borka Tomović, Biljana Keskenović, Vladimir Aleksić, Milan Marić, Feđa Stojanović, Dragan Bakema. Režiser: Nikola Ljuca.

Četvrtak-subota, 03-05.mart 2016.

Četvrtak i petak 03. i 04. Mart, Velika sala u 18:00

Subota 05. mart , Velika sala u 18:00 i 20:00

 

BOGOVI EGIPTA

Gods of Egypt, SAD, 2016, 127’

booviOpstanak čovečanstva je u rukama običnog smrtnika, heroja Beka. On se udružio sa egipatskim bogom Horusom da bi spasio svet koji je u rukama Seta, nemilosrdnog boga tame. Otkako je Set preuzeo vlast, nekada mirno i prosperitetno egipatsko carstvo postalo je poprište haosa i sukoba. Bek i Horus kreću u konačan obračun sa Setom i njegovim pristalicama.

Igraju: Džerard Batler, Brenton Tvejts, Nikolaj Koster-Voldo. Režiser: Aleks Projas

Petak 04. mart 2016.

Velika sala u 20:00