Iz rijalitija na Čemernicu – KRISTIJAN GOLUBOVIĆ na Živanića putu

O tome koliko se Čačana odazvalo apelu za pomoć pri punjenju i postavljanju džakova za ojačavanje bedema na reci

O tome koliko se Čačana odazvalo apelu za pomoć pri punjenju i postavljanju džakova za ojačavanje bedema na reci Čemernici, koja bi – ukoliko se nastave obilne padavine – mogla ponovo ozbiljno da ugrozi meštane Konjevića i Baluge, spekuliše se već danima. Poziv u pomoć još uvek stoji, jer se strahuje od novog poplavnog talasa, pa vojska, pripadnici Civilne zaštite i radnici javnih preduzeća neumorno danonoćno rade, moleći meštane, čije su kuće ugrožene i sve Čačane dobre volje da im se priključe.

Koliko ih je tu molbu uslišilo ne znamo, ali znamo da im se pridružio ni manje, ni više nego zvezda rijalitija Kristijan Golubović, koji se umesto u zatvor uputio u naš grad!

Inače, Golubović je početkom ove sedmice ponovo predao molbu za odlaganje izvršenja zatvorske kazne, ovoga puta zbog bolesti majke Milanke, koju mora da zbrine. Goluboviću je uspevalo da poslednjih 15 meseci odlaže izvršenje kazne. Prethodno mu je tri puta prihvatana molba za odlaganje – u dva navrata zbog rođenja deteta, a treći put zbog učešća u „Farmi“. Četvrto odlaganje, koje mu je prošlo bezuspešno, tražio je zbog „zdravstvenih razloga“.Protiv njega se u tužilaštvu za visoko tehnološki kriminal vodi još jedan postupak zbog pretnji Tamari Đurić.

Pogledajte video: