Nova Srbija odgovara milanovačkom SPS-u – Šta je moralno, a šta ne?

GORNJI MILANOVAC — Povod za održavanje ovonedeljne konferencije za novinare u gornjomianvoačkom odboru Nove Srbije, bila je optužba

GORNJI MILANOVAC — Povod za održavanje ovonedeljne konferencije za novinare u gornjomianvoačkom odboru Nove Srbije, bila je optužba na račun stranke, da je „nemoralno što su sina potpredsednika stranke, Desimira Jovanovića,  stavili za člana Opštinske izborne komsije, kad je već toliko mladih nezaposlenih na birou rada“, koje je na račun potpredsednika, Desimira Jovanovića uputio predsednik goronjomilanovačkih socijalista Jovica Carević.

                Novi Srbi odgovaraju kontrapitanjem  – je li moralno da SPS stavi u Opštinsku izbornu komisiju jedanaest mahom funkicionera opštinske uprave koji su već na dobro plaćenim funkcijama – kad već brinu o nezaposlenim, mladim ljudima bez stalnih primanja? Potpredsednik stranke, Boško Milovanović, ponovo je upitao zašto skupštinska većina nije dozvolila da se na poslednjoj sednici Skupštine podnese izveštaj o ulaganjima Vlade u opštinu Gornji Milanovac, i zašto se tek sada obilaze klizišta nastala posle poplava u maju 2014.

U stranci ističu i da je  komunalna infrastruktura na seoskom području, kako kažu haotična, pa pojedina sela nemaju ni vodu ni kanalizaciju. Da bi se sve to rešilo, opštini je potrebna mnogo jača veza sa republičkim orgnaima.

Jovaonović je pozvao sve učensike izbora da se uzdrže od takozvane prljave političke kampanje,te da se biračima predstavljaju rezultatima rada, a ne praznim obećanjima.