Incident prilikom prikupljana potpisa: Poverenicu „Levice“ vređali i provocirali

Poverenicu „Levice Srbije“ za Čačak, Irenu Jelesijević, verbalno su napala dva muškarca ispred prostorija stranke, u ulici Kneza

Poverenicu „Levice Srbije“ za Čačak, Irenu Jelesijević, verbalno su napala dva muškarca ispred prostorija stranke, u ulici Kneza Miloša 61, saopštila je ona danas u pisanoj izjavi za medije. Jelesijević tvrdi da su joj prilikom prikupljanja potpisa za vanredne parlamentarne izbore dvojica muškaraca najpre uputila „sitne provokacije“, na koje se nije obazirala, a potom su uvrede – kako je istakla – na račun njenog morala i časti, uputili i njenom zameniku, Zoranu Panteliću.

Poverenica stranke Borka Stefanovića je slučaj prijavila policiji, Osnovnom sudu i gradonačelniku Čačka. Ističe da joj se zbog izrečenih uvreda pogoršalo zdravstveno stanje i da očekuje da će nadležne službe sprovesti sve potrebne mere protiv lica odgovornih za napad na nju.

U nastavku prenosimo pisanu izjavu, kojom se Irena Jelesijević, poverenica „Levice Srbije“ za Čačak danas obratila medijima:

jelesijevic