Izbori2016: Nova Srbija nastavila kampanju u Sokolićima i Rakovi

Saopštenje za javnost Gradskog odbora Nove Srbije: U ponedeljak 4.aprila 2016.godine, pobednička Izborna lista za lokalne izbore u

Saopštenje za javnost Gradskog odbora Nove Srbije:

U ponedeljak 4.aprila 2016.godine, pobednička Izborna lista za lokalne izbore u Čačku, pod rednim brojem 2, Nova Srbija – Velimir Ilić, nastavila je sa predizbornim aktivnostima, posetom Sokolićima i Rakovi.

Pred velikim brojem građana i simpatizera Nove Srbije, okupljenim ispred Doma kulture u Sokolićima, najpre je govorio predsednik Saveta Mesne zajednice Sokolići i odbornički kandidat Nove Srbije, Radivoje Domanović. On se u svom obraćanju posebno zahvalio dosadašnjim gradonačelnicima iz redova Nove Srbije, koji su dali izuzetan doprinos da ova sredina vrednih ljudi i uzornih domaćina postane jedno od najuređenijih i infrastrukturno najopremljenijih sela na teritoriji Grada Čačka. Domanović je, takođe, istakao da su u toku radovi na prepokrivanju Doma kulture i na podsistemu za vodosnabdevanje Rzav. On je prisutne obavestio i o ambicioznim planovima vezanim za dalji razvoj Mesne zajednice Sokolići. Nakon Domanovića, okupljenim meštanima se obratio odbornički kandidat pod rednim brojem 2 i Šef Izbornog štaba Nove Srbije, Velimir Stanojević, koji se najpre zahvalio vrednim žiteljima Sokolića na sjajnoj saradnji u prethodnom periodu, i podsetio na sve do sada realizovane projekte u ovom mestu (asfaltiranje saobraćajnica, rekonstrukcija celokupne niskonaponske mreže, izgradnja hrama Svetoga Sretenja Gospodnjeg sa zvonikom u porti, čiji je ktitor bio Velimir Ilić, izgradnja savremenog poligona za male sportove, obezbeđivanje besplatnog prevoza učenika do Osnovne škole u Preljini i, naravno, ono što je najznačajnije, izgradnja i prolazak kroz Sokoliće koridora 11, odnosno autoputa Čačak – Beograd). Stanojević je, takođe, istakao da će Sokolići, nakon predstojećih lokalnih izbora, po prvi put od uvođenja višestranačkog sistema u našoj zemlji, imati u Skupštini grada Čačka svoga odbornika, i to će biti njihov meštanin i dugogodišnji aktivista Nove Srbije, Radivoje Domanović. Potom su predstavnici Nove Srbije, zajedno sa građanima, obišli klizište kod Ćurčića kuće u Sokolićima, za čiju sanaciju su projekat uradili inženjeri Ministarstva za vanredne situacije, na čijem se čelu nalazi Velimir Ilić. Poseta Sokolićima završena je obilaskom porodičnog domaćinastva uglednog poljoprivrednika i stočara Branka Komadinića, koji je, ugostivši zvaničnike Nove Srbije, ukazao na teškoće u oblasti te grane poljoprivrede, ali je, istovremeno, izrazio i zahvalnost Novoj Srbiji na naporima koje su njeni najviši funkcioneri ulagali na planu olakšavanja položaja poljoprivrednika u Gradu Čačku.
U nastavku dana, predstavnici Nove Srbije su boravili u Rakovi, gde ih je kod novoizgrađenog pravoslavnog hrama Svete Trojice sačekao veliki broj meštana. Nakon obilaska crkve, prisutnima se najpre obratio predsednik Saveta Mesne zajednice i odbornički kandidat Nove Srbije, Uglješa Radosavljević, koji je izrazio zadovoljstvo dosadašnjim stepenom saradnje njegove Mesne zajednice sa čačanskom lokalnom samoupravom i svoje sugrađane pozvao da i ovoga puta na lokalnim izborima podrže Izbornu listu Nove Srbije i Velimira Ilića kao kandidata za gradonačelnika Čačka. Potom je prisutne pozdravio poslanički kandidat i Šef Izbornog štaba Nove Srbije, Velimir Stanojević, koji je, između ostalog, podsetio na nemerljiv doprinos predsednika stranke Velimira Ilića na planu obezbeđivanja sredstava za izgradnju crkve u Rakovi, kao i na realizaciji velikog broja projekata, na bazi kojih je ovo mesto danas, slobodno se može reći, jedno od najlepših seoskih sredina na teritoriji Grada Čačka.
Pobednička Izborna lista za lokalne izbore, pod rednim brojem 2, Nova Srbija – Velimir Ilić, predizbornu kampanju nastavlja u utorak 5.aprila, velikim skupom u sali Doma kulture u Trbušanima.

 

Izvor: Informativna služba GO Nove Srbije Čačak

Foto: Media portal