Izbori 2016:Povodom Dana studenta naprednjaci podučavali omladince kako da napišu CV

Povodom 4. aprila Dana studenata omladina Opštinskog odbora SNS Gornji Milanovac organizovala je prezentaciju za svoje članove pod

Povodom 4. aprila Dana studenata omladina Opštinskog odbora SNS Gornji Milanovac organizovala je prezentaciju za svoje članove pod nazivom „Kako najuspešnije napisati biografiju za posao- CV“.Tim povodom stranka je izdala saopštenje za javnost.

Tom prilikom studenti su razmenili iskustva i sa starijim kolegama koji su im dali korisne savete kako da se najuspešnije predstave kod budućih poslodavaca. Tom prilikom omladinci SNS istakli su da sa svojim znanjem I školom žele da doprinesu razvoju Gornjeg Milanovca i da konačno zaustave trend odlaska u Beograd i inostranstvo i da će dati svoj doprinos da lista „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“ kako na republičkim tako i na lokalnim izborima dobije najveći broj glasova. Takođe su istakli da jedino Dejan Kovačević kao mlad, obrazovan i porodičan čovek sa bogatom radnom karijerom može da predstavlja i vodi opštinu Gornji Milanovac.