Izbori 2016: Milun Todorović – Bilo bi me sramota da imam zatvoren bazen

“Srpska napredna stranka radi samo za sebe i naš cilj je da na izborima ostvarimo preko 50% i

“Srpska napredna stranka radi samo za sebe i naš cilj je da na izborima ostvarimo preko 50% i na lokalnom i na republičkom nivou. U ovom momentu ne razmišljamo ni o kakvoj postizbornoj koaliciji, a nakon sinoćnjeg napada Velimira Ilića na ljude iz čačanskog SNS-a valjda je svima jasno da ne postoji dogovor između naprednjaka i Nove Srbije”, poručeno je danas sa konferencije za novinare u Gradskom odboru SNS-a u Čačku.
Konferencija je održana povodom uvreda koje je na račun predstavnika liste “SNS-Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje” izgovorio kandidat Nove Srbije za gradonačelnika Čačka i predsednik te stranke, Velimir Ilić u emisiji na lokalnoj TV “Galaksija32”.

 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=4Zhe-xRD1qY[/embedyt]

“Napadi na Srpsku naprednu stranku rezultat su sve veće panike onih koji su svesni da polako gube izbore, ali i onih koji su svesni da na vlast ne mogu doći”, smatraju u čačanskom povereništvu SNS-u. Poručuju i da je sada svima jasno koliko su bili u pravu oni koji su tvrdili da SNS u Čačku radi za Velimira Ilića i Novu Srbiju.

 

 

Kandidat za narodnog poslanika,  Ostoja Mijalović iskoristio je večerašnju konferenciju za novinare da se javno se izvini građanima Čačka zato što se, kako je rekao, ljudi u lokalnom SNS uopšte sakupili i odlučili da rade nešto za svoj grad

Kandidat za gradonačelnika Čačka, Milun Todorović, u – kako je rekao  – maniru vaspitanog čoveka – poželeo je onima koji su ga napali dobro zdravlje i srećan odlazak u penziju. Dodao je da likom i delom svakog učesnika u izbornoj trci treba da se bavi ili istorija ili nadležni organi

Da je postojao dogovor sa Novom Srbijom o tome da Velimir Ilić bude gradonačelnik demantovao je večeras u sedištu čačanskog poverenitšva SNS visoki funkcioner stranke i gen.sekretar u Vladi Srbije Novak Nedić, i ponovio uverenje stranke da je Milun Todorović budući prvi čovek grada na Moravi.