Izbori 2016: Velika tribina Nove Srbije u Zablaću

Pobednička Izborna lista za lokalne izbore u Čačku, pod rednim brojem 2, Nova Srbija – Velimir Ilić, nastavila

Pobednička Izborna lista za lokalne izbore u Čačku, pod rednim brojem 2, Nova Srbija – Velimir Ilić, nastavila je predizbornu kampanju u subotu 9.aprila, velikom tribinom u Zablaću.


U prepunoj sali Parohijskog doma u Zablaću, velikom broju meštana i simpatizera Nove Srbije prvi se obratio odbornički kandidat pod rednim brojem 2 i Šef Izbornog štaba Nove Srbije, Velimir Stanojević, koji je podsetio na velika infrastrukturna ulaganja lokalne samouprave, predvođene Novom Srbijom, u prethodnom periodu (kompletna rekonstrukcija starog puta Čačak – Kraljevo, izgradnja savremene sportske dvorane, izgradnja kanalizacione mreže za Zablaće, Vapu i Ježevicu, izgradnja Kulturnog centra, otvaranje Kancelarije za razvoj sela, izgradnja nekoliko desetina kilometara puteva, kompletna rekonstrukcija niskonaponske mreže, rekonstrukcija zdravstvene ambulante i osnivanje manifestacije Plodovi Zapadnog Pomoravlja). Stanojević je, takođe, građanima rekao da je siguran da će i na predstojećim lokalnim izborima njihov izbor biti lista Nove Srbije i podrška kandidaturi Velimira Ilića za gradonačelnika Čačka.
Nakon Šefa Izbornog štaba Nove Srbije, reč su dobili domaćini, direktor Zemljoradničke zadruge iz Zablaća i član Gradskog veća grada Čačka, Mirko Zarić, kao i odbornički kandidat iz ovog sela – Bogoljub Veličković Bokin, koji su izrazili zadovoljstvo komunalnom i infrastrukturnom opremljenošću Zablaća, za šta najveće zasluge ima Nova Srbija, na čelu sa dosadašnjim gradonačelnicima iz redova ove političke stranke.
Na samom kraju izuzetno dobro posećene tribine u Zablaću, prisutnima se obratio nosilac Izborne liste Nove Srbije i budući gradonačelnik Čačka, Velimir Ilić, koji se, između ostalog, založio za smanjivanje stopa poreza na imovinu građana, kao i značajno poresko rasterećenje poljoprivrednih proizvođača. Ilić je, takođe, rekao da će odmah nakon izbora Nova Srbija uložiti maksimum napora kako bi se u ovom delu grada nastavilo sa budžetskim izdvajanjima i pristupilo realizaciji novih projekata u oblasti poljoprivrede i infrastrukture. Predsednik Nove Srbije je građanima kazao da je tokom dana pozvao Miluna Todorovića i Boška Obradovića na pojedinačne televizijske duele, na jednoj od lokalnih TV stanica, uz uslov da se oni emituju u direktnom televizijskom prenosu. Velimir Ilić je svoje izlaganje završio rečima da je ovoga puta pred građanima nikada lakši izbor, obzirom da Nova Srbija izlazi pred birače sa jasnim i konkretnim razvojnim planovima, a ostali pretendenti na lokalnu vlast, sa druge strane, pred građane izlaze isključivo sa demagoškim parolama i praznim pričama.
Na tribini Nove Srbije u Zablaću su promovisani i ostali odbornički kandidati iz ovog dela Grada, Raško Joksić iz Ježevice, Petar Dilparić iz Viljuše i Dragan Dolović iz Lipnice.
Pobednička Izborna lista za lokalne izbore u Čačku, pod rednim brojem 2, Nova Srbija – Velimir Ilić, predizborne aktivnosti nastavlja u nedelju 10.aprila, posetom Ljubićskoj Baluzi i radnim ručkom sa malim i srednjim preduzetnicima.

 

Izvor: Informativna služba GO NS Čačak