Izbori 2016: Naprednjaci u MZ Ključ

ČAČAK — U MZ Ključ održana je predizborna tribina liste Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje, na kojoj su

ČAČAK — U MZ Ključ održana je predizborna tribina liste Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje, na kojoj su predstavljeni kandidati za odbornike i za gradonačelnika.

Ne želim da moja mesna zajednica bude geto. Ovde mladi žele budućnost i perspektivu i to je ono zašta ću se ja zalagati SNS-Ključ-Suzana-Vucickao odbornica. Ne želim da mi se mandat pretvori u puko podizanje ruke. Želim da se izborim za otvaranje Univerziteta u našem gradu i da mladi ne moraju da idu u druge gradove na školovanje i tamo tražili perspektivu za sebe. Ono što Čačak može da ponudi svojim građanima su potencijali koje drugi gradovi nemaju. A na drugoj strani mi ovde nemamo kontejnere na ulici. Ja ne želim da bacam smeće na ulicu, da uveče idem kući po mraku. Zato pozivam sve meštane i mlade u Ključu da izađu na izbore i glasaju za našu listu, da ujedinjeni podržimo našeg kandidata za budućeg gradonačelnika Miluna Todorovića, jer jedino SNS i Todorović mogu da ostvare ono što je MZ Ključ i Čačku potrebno. Evo za početak, ovih dana biće asfaltiran put koji koristi veliki broj ljudi ovde – rekla je Suzana Vukić, kandidatkinja za odbornicu.

 

SNS-Ključ-Milun

– Po teritoriji i broju stanovnika MZ Ključ je velika mesna zajednica. Ono što je meštanima ovde važno, a i meni kao budućem gradonačleniku, je da ova MZ više ne bude drugorazredna već ravnopravna sa svim ostalim. Imamo nameru da uložimo u nove sportske terene, na izgradnju putne infrastrukture spajanja ulica Sime Sarage i Ključke. Ovde postoji jedna dobra lokacija za investiciju u privredu gde bi mogli da se zaposle ovdašnji meštani i mi ćemo tu šansu iskoristiti. Naravno, mora da se reši problem pružnog prelaza koji je godinama krizna tačka – rekao je Milun Todorović.

Raduje me da je ovde danas bilo dosta omladine na našem skupu i da smo se jako dobro razumeli. Ono što smo od njih čuli je isto ono što smo zacrtali u našem programu, šansa za zaposlenje, bolja infrastruktura, sportski objekti, Čačak univerzitetski grad. Mi ćemo narednih dana biti posvećeni gradu, imati dešavanja na trgu, u Gradskom parku i da sada ne otkrivam sve detalje – najavio je Ostoja Mijailović, šef Izbortnog štaba SNS-a.

Izvor: PR služba SNS Čačak

Foto: PR služba SNS Čačak