Izbori 2016: Pretnje Demokratskoj stranci Čačak

  Povodom sve učestalijih pretnji na društvenim mrežama, Gradski odbor Demokratske stranke u Čačku izdaje sledeće saopštenje :

 

Povodom sve učestalijih pretnji na društvenim mrežama, Gradski odbor Demokratske stranke u Čačku izdaje sledeće saopštenje :

 

Povodom objavljivanja teksta na facebook stranici Demokratske stranke Čačak sa temom da će Demokratska stranka vratiti nezakonito smanjene plate i penzije, serijom direktnih pretnji se nastavlja trend zastrašivanja građanske i slobodne misli u Čačku. Ničim izazvani lažni profili stranke koja je i oduzela plate i penzije pretnjama pokušavaju da zataškuju ono što svi vide i znaju – da je SNS najodgovornija za smanjenje plata i penzija, za drastično smanjenje životnog standarda građana Čačka i Srbije i da građane više veruju svojim frižiderima i novčanicima a ne Informeru i demagogiji. Prosvetni radnici, radnici u zdravstvu, policiji i vojsci, penzioneri…su najbolji primer katastrofalne politike Srpske napredne stranke.

S obzirom na navedeno, Gradski odbor Demokratske stranke u Čačku će svaku buduću pretnju print screenom  prosleđivati nadležnim organima od kojih očekujemo da procesuiraju pretnje i ozbiljno shvate poruke koje se upućuju.

U isto vreme, pozivamo građane Čačka da obavezno izađu na izbore i kazne stranku čiji je jedini argument sila i nasilje, crni džipovi i bezbol palice.

 

Izvor: Informativna služba DS Čačak