Izbori 2016: Tribina DS-a na Ljubić keju

ČAČAK — Demokratska stranka je u četvrtak 14.aprila u 19,00 sati održala tribinu sa građanima Ljubić keja. Tema

ČAČAK — Demokratska stranka je u četvrtak 14.aprila u 19,00 sati održala tribinu sa građanima Ljubić keja. Tema tribine je bilo predstavljanje  kandidata za odbornike na listi za lokalne izbore broj 5 – Demokratska stranka i aktuelna problematika na teritoriji Ljubić keja.

Kandidat na listi Demokratske stranke sa Ljubić keja diplomirani ekonomista Tomislav Kecović    upoznao je  prisutne građane o problemima u tom delu grada i posebno se osvrnuo na rešenja istih za  koja će se on zalagati kao budući odbornik u Skupštini grada. Istakao je kao prioritete od posebnog značaja  izgradnju   Zdravstvene ambulante i konačno rešavanje plavljenja određenih delova Ljubić keja pri velikim kišama.

tomislav keovic

To su gorući problemi koja je vlast predvođena Novom Srbijom gurala u stranu godinama  izbegavajući  njihovo rešavanje. Prisutni građani su postavljali pitanja i o aktuelnoj političkoj situaciji tražeći  odgovore o stavu Demokratske stranke po pitanju lokalnih lista prijavljenih za izbore. Rukovodsvo Gradskog odbora Demokratske stranke  je još jednom potvrdilo da ne veruje u iskrenost sukoba između kandidata za gradonačelnike Velimira Ilića i Miluna Todorovića ističući da iza svega stoji  pomiritelj u liku i delu Aleksandra Vučića. Ostanak Nove Srbije na vlasti je neprihvatljivo rešenje za grad Čačak jer je 20 godina vlasti sa veoma lošim rezultatima dovoljan razlog da ta politička stranka i njen lider odu u politički  zaborav.  Takođe je istaknuto da je SNS kreator većine malih lista sa nepoznatim ljudima na tim listama sve u cilju da se unese što veća zabuna kod građana i glasovi razvuku  sa ciljem da se  umanji uticaj opozicije na konačne rezultate. Tribina je završena u 20,30 minuta.

 

Izvor: Informativna služba DS Čačak