Izbori 2016: SNS o TV duelu: „Ne ispunjavamo želje drugih partija“

Saopštenje za javnost GO SNS Čačak:   ČAČAK — Srpska napredna stranka i naš kandidat za gradonačelnika Milun

Saopštenje za javnost GO SNS Čačak:

 

ČAČAK — Srpska napredna stranka i naš kandidat za gradonačelnika Milun Todorović, više puta su iskazali spremnost i uputili poziv drugim strankama i kandidatima da na civilizovan način i u interesu građana predstavimo svoje programe i suprotstavimo stavove na tzv. „TV Duelu“.

Obzirom da određeni kandidati i političke stranke konstantno pokušavaju da od ove teme naprave sopstvenu političku kampanju koja nikuda ne vodi, na to ne pristajemo i podsećamo:

Za Srpsku naprednu stranku politička kampanja ima svrhu da na najiskreniji i najneposredniji način našim sugrađanima predstavimo plan za bolji život u Čačku, a ne da ispunjavamo želje drugih partija, kako bi se zajedno valjali u „političkom blatu“.

Srpska napredna stranka i naš kandidat za gradonačelnika Milun Todorović će i u narednim danima za prioritet imati građane Čačka i razgovor sa njima kako bi zajedno napravili dogovor da Čačak pokrenemo u pravom smeru.

Naše političke konkurente uvažavamo i prihvatićemo svaku konstruktivnu inicijativu, pa i civilizovan način za međusobno sučeljavanje stavova, kao što je to bio slučaj i do sada.

Gradski odbor Srpska napredna stranka Čačak