Vaskršnji fudokan kup u Preljini

ČAČAK — U sali osnovne škole u Preljini juče održan 14. „Vaskršnji fudokan kup“ u organizaciji Karate kluba

ČAČAK — U sali osnovne škole u Preljini juče održan 14. „Vaskršnji fudokan kup“ u organizaciji Karate kluba Čačak koji je okupio 32 ekipe I oko 400 takmičara. Takmičenje je održano u svim kategorijama a organizacija je bila na najvišem nivou.

Tradicionalni Vaskršnji fudokan kup je doživeo svoje 14. izdanje. Oko 400 takmičara iz 32 kluba prikazalo je svoje umeće u sali osnovne škole u Preljini. Karate klub Čačak je još jednom potvrdio da je sjajan organizator. Sve je u Preljini funkcionisalo na pravi način. Ceremonija svečanog otvaranja je počela 15-minutnim nastupom Kulturno umetničkog društva Abrašević. Nastavilo se defileom učesnika I dodelom zahvalnica. Sam turnir je zvanično otvorio Veljko Negovanović, predsednik skupštine grada.

Negovanović smatra da su ovakve manifestacije prava prilika za promoiciju grada ne samo u Srbiji već I šire. Čačak je grad sporta, tvrdi Negovanović I Vaskršnji fudokan kup je koš jedan dokaz da je zaista tako.

Ovogodišnji Vaskršnji fudokan kup je u potpunosti opravdao očekivanja, a već je I krenula priča o narednom, jubilarnom 15. Svi učesnici kažu da jedva čekaju narednu godinu posebno jer će I Karate klub Čačak proslaviti 20 godina uspešnog postojanja.