Izbori 2016: Dveri – Pet pitanja za Miluna Todorovića

Saopštenje za javnost Pokreta Dveri: Da bismo razrešili dilemu da li je kandidat Srpske napredne stranke Milun Todorović

Saopštenje za javnost Pokreta Dveri:

Da bismo razrešili dilemu da li je kandidat Srpske napredne stranke Milun Todorović kukavičje jaje ubačeno od strane Aleksandra Vučića i Velimira Ilića, pozivamo kandidata za gradonačelnika Čačka SNS Miluna Todorovića da odgovori na sledeća pitanja:

1) Da li verujete Ostoji Mijailoviću, najbližem donedavnom političkom i poslovnom saradniku Velimira Ilića i kako mislite da kontrolišete buduće odbornike SNS koji su pod kontrolom Ostoje Mijailovića, Radenka Lukovića i drugih ubačenih ljudi iz Nove Srbije u Srpsku naprednu stranku u Čačku?
2) Zašto ste prihvatili kandidaturu za gradonačelnika umesto advokata Ivana Ćalovića, koji je javno otkrio namere Aleksandra Vučića da za budućeg gradonačelnika Čačka podrži Velimira Ilića?
3) Da li verujete Radenku Lukoviću, aktuelnom zameniku gradonačelnika Čačka, koji je verno služio braći Ilićima u poslednje četiri godine?
4) Da li znate da je Srpska napredna stranka bila na vlasti u Čačku poslednje četiri godine i na čemu bazirate uverenje da će SNS uraditi u naredne četiri godine ono što nije uradila kada je imala priliku u prethodne četiri godine?
5) Šta ćete uraditi kada Vas 25. aprila ujutru pozove Aleksandar Vučić i kaže Vam da uprkos rezultatima izbora imate obavezu da podržite Velimira Ilića za gradonačelnika?

Poštovani gospodine Todoroviću, od Vas građani Čačka očekuju odgovor na ova pitanja i ako tog odgovora ne bude, svima će biti jasno koja je Vaša uloga na ovim izborima. To onda znači da ste Vi pristali da budete ono što Ivan Ćalović nije pristao da bude – marioneta u rukama Aleksandra Vučića i Velimira Ilića.

Izvor: Informativna služba DVERI – ZA SPAS ČAČKA – BOŠKO OBRADOVIĆ