Izbori 2016: SNS Lučani pozvao Dragačevce da glasaju za Vučića

Saoštenje za javnost OO SNS Lučani: Povodom predstojećih parlamentarnih i lokalnih izbora u Republici Srbiji, zakazanih za 24.april

Saoštenje za javnost OO SNS Lučani:

Povodom predstojećih parlamentarnih i lokalnih izbora u Republici Srbiji, zakazanih za 24.april 2016.godine, Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Lučanima obraća se javnosti sledećim

SAOPŠTENjEM

Poštovani građani,

U nedelju, 24.aprila 2016.godine, u vremenu od 7 do 20 časova, na 42 biračka mesta u opštini Lučani, građani će imati priliku da odlučuju o tome da li će izborna lista „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“, na kojoj se nalaze i koalicioni partneri: Nova Srbija, Socijal demokratska parija, Pokret socijalista, Partija ujedinjenih penzionera Srbije i SPO, dobiti poverenje da nastavi da nas vodi u budućnost, ili će mo se vratiti u prošlost.

Članovi i simpatizeri Srpske napredne stranke, i građani Dragačeva, očekuju od Aleksandra Vučića da nastavi započete reforme, uvereni da će dovesti do stvaranja uslova za bolji život građana u našoj zemlji, opštini Lučani i Moravičkom okrugu, a od svakog građanina pojedinačno da doprinese sprovođenju jasne, nedvosmislene i jedino moguće politike koju vodi Vlada Republike Srbije na čelu sa njim.

Aleksandar Vučić sadašnji, a verujemo i budući, predsednik Vlade Republike Srbije dao je veliki doprinos integraciji naše zemlje u međunarodnu zajednicu i jačanju ugleda u Svetu. Uvek vodeći računa o našim nacionalnim interesima. On ulaže ogromne napore u stvaranju pravne, pravedne, slobodne i poštovane države, u borbi protiv korupcije i kriminala, za stvaranje racionalne i efikasnije javne uprave, ekonomski oporavak zemlje, očuvanje radnih mesta i novo zapošljavanje.

Od Aleksandra Vučića, kao predsednika Stranke, očekujemo da će dati pun doprinos daljem jačanju demokratskih odnosa, kadrovke strukture i akcione sposobnosti Srpske napredne stranke na lokalnim nivoima.

Srpska napredna stranka u opštini Lučani, na lokalnim izborima održanim pre nešto više od godinu dana, dobila je povrenje da vrši lokalnu vlast. Od te odgovornosti prema našim građanima niti hoće, niti može da pobegne. Ona će to svoje poverenje opravdati i niko u to ne treba da sumnja.

Pozivamo sve građane opštine Lučani da u nedelju 24.aprila, od 7 do 20 časova, masovno izađu na izbore i podrže listu pod rednim brojem 1. „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“, i Vladu koju će predvoditi aktuelni premijer i predsednik SNS Aleksandar Vučić.

Opštinski odbor SNS u Lučanima poziva svoje sugrađane, posebno poreklom iz Dragačeva, da na lokalnim izborima u Čačku, Gornjem Milanovcu i Ivanjici podrže kandidate SNS: Miluna Todorovića, Dejana Kovačevića i Zorana Lazovića.