Korak po korak do uređenog izletišta

GORNJI MILANOVAC — Tragom molbi mnogobrojnih građana i posetilaca jednog od omiljenih gornjomilanovačkih izletišta, Opštinska uprava je započela

GORNJI MILANOVAC — Tragom molbi mnogobrojnih građana i posetilaca jednog od omiljenih gornjomilanovačkih izletišta, Opštinska uprava je započela sa uređenjem izletišta na Ždrebanu.

S obzirom da veliki broj građana tradicionalno odlazi na Ždreban, posebno u vreme prvomajskih praznika, blagovremeno su izvršeni neophodni radovi na uređenju česme na Ždrebanu, koja je od ove nedelje ponovo u funkciji. Nakon izlaska na teren nadležnih službi Opštinske uprave, sačinjen je predmer i predračun radova, a potom je izvršeno čišćenje i uređenje same česme, popravljena je ograda oko česme i izvršeno saniranje oštećenja na cevima koja su ranije uzrokovala smanjenje protoka izvorišta.

Opštinska uprava ima u planu da u narednom periodu, shodno finansijskim mogućnostima, polako uređuje deo po deo ovog izletišta uz apel građanima da i sami doprinesu na svoj način – čuvajući ono što bude uređeno, poštujući životnu sredinu i pridržavajući se mera zaštite od požara. Samo zajedno kao partneri, građani i lokalna samouprava, možemo učiniti da nam svima bude bolje i naša opština bude i ostane sredina za primer.

Izvor: INFORMATIVNA SLUŽBA KABINETA PREDSEDNIKA OPŠTINE GORNjI MILANOVAC