Mirković se zahvalio Milanovčanima na podršci

Iz kabineta predsednika opštine Gornji Milanovac dostavljena nam je pisana izjava Milisava Mirkovića, koji se zahvalio Milanovčanima na

Iz kabineta predsednika opštine Gornji Milanovac dostavljena nam je pisana izjava Milisava Mirkovića, koji se zahvalio Milanovčanima na podršci ukazanoj njemu i koaliciji okupljenoj oko SPS-a na proteklim lokalnim izborima.

Podsećamo da je prema zvaničnim rezultatima, koje je objavila OIK Gornji Milanovac, koalicija SNS-NS osvojila 24 mandata u lokalnom parlamentu, koalicija SPS-JS 21, dok su po dva mandata osvojile Stranka Rusa Srbije i Zelena stranka.

Pisanu izjavu Milisava Mirkovića prenosimo u celosti:

„Poštovani sugrađani,
Želim da vam se zahvalim, u svoje ime i ime stranke i koalicije koju predstavljam, na velikoj podršci koju ste mi ukazali na održanim lokalnim izborima.
Učiniću sve što je u mojoj moći da zajedno sa novim koalicionim partnerima i sa svojim saradnicima ukazano poverenje u narednom periodu opravdam. Ostaću dosledan u tome da od svojih saradnika zahtevam isto što zahtevam i od sebe – predan i odgovoran rad uz pošten i otvoren odnos prema svima koji mogu doprineti da ova opština bude mirno i sigurno mesto za život svim svojim građanima trudeći se da ostvarim dobru saradnju sa svima onima kojima je osnovni interes i cilj razvoj i briga o građanima i našoj opštini.
Dragi sugrađani, pozivam vas da u nastupajućim godinama zajedno učinimo sve što možemo da opština Gornji Milanovac i dalje napreduje.“

U Gornjem Milanovcu,
26. aprila 2016. godine

PREDSEDNIK OPŠTINE
Milisav Mirković