Obradović – Milun Todorović na potezu, Dveri spremne da uđu u vlast (VIDEO)

ČAČAK — „Spremmni smo za preuzimanje odgovornosti i formiranje vladajuće većine u Čačku samo sa onima koji do

ČAČAK — „Spremmni smo za preuzimanje odgovornosti i formiranje vladajuće većine u Čačku samo sa onima koji do sada nisu učestvovali u vlasti“, izjavio je na konferenciji za medije Boško Obradović, lider Srpskog pokreta Dveri

Obradović je konstatovao da je na potezu Gradski odbor SNS-a, koji će odlučiti da li će Čačak ići unazad ili napred. On je zahvalio građanima što su Dveri ostvarile izuzetan izborni rezultat u našem gradu i na taj način omogićili da se „otvore vrata za novu nadu“.

„Od SNS zavisi da li će grad ići unazad, da li će Milun Todorović formirati vladajuću većinu onako kako žele Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić i u vlast vratiti Velimira Ilića i Veljka Negovanovia, koji su poraženi na ovim izborima ili otvoriti prostor za pravljenje vladajuće većine bez onih koji su prethodnih 20 godina vladali gradom“ rekao je Obradović. On je naglasio da bi Nova Srbiija i SPS trebalo da odu u opoziciju.

Obradović je naglasio da je vreme je za mlade, nove, nekompromitovane ljude.

„Naš stav će biti da uzmemo najkvalitetnije i najbolje kadrove bez obzira na političke opcije, pa i one koji su nestranačke ličnosti“, rekao je lider Dveri.