Teška saobraćajna nesreća u Čačku

ČAČAK —U lančanom sudaru, koji  se danas oko 17.30 dogodio kod vijadukta na magistralnom putu Čačak-Užice, nedaleko od

ČAČAK —U lančanom sudaru, koji  se danas oko 17.30 dogodio kod vijadukta na magistralnom putu Čačak-Užice, nedaleko od tržnog centra „Roda“ povređeno je šest osoba, potvrđeno je RTV Telemark u čačanskoj Bolnici.

 

 

udes

Foto: M.Dramićanin/TV Telemark

 

U Urgentni centar čačanske bolnice primljena je četvoročlana porodica sa dvoje dece uzrasta sedam i tri godine iz Čačka i stariji bračni par iz Beograda.

– Četiri pacijenta zadobila su lakše povrede, i pušteni su nakon ukazane prve pomoći, dok su trogodišnje dete i njegov otac zbrinuti na odeljenju intenzivne nege. Još uvek se utvrđuje stepen njihovih povreda, i njihovo stanje biće poznato nakon završene dijagnostike.  – izjavila je porparolka čačanske bolnice dr Biljana Kočović.

U udesu su učestvovala četiri vozila, a još uvek se utvrđuju uzroci nezgode.

Saobraćaj na ovom delu puta normalizovan je ubrzo nakon uviđaja.


 

 

SAOPŠTENJE PU ČAČAK

 

U sudaru četiri putnička motorna vozila, koji se dogodio danas, oko 17,00 časova, na obilaznici oko Čačka, povređeno je šest osoba.

 

Uviđaj na licu mesta obavila je zamenica tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Čačku u prisustvu saobraćajnih policijskih službenika.

 

Na ovom delu puta, tokom vršenja uviđaja, saobraćaj je usmeravan na alternativne putne pravce i uspostavljen je u 18,30 časova.