Nova proizvodna linija u čačanskoj Čipsari

Чачанска Компанија „Chips Way“ купила је савремени погон за производњу чипса од предузећа „Етно Арт“ из Коштунића чиме

Чачанска Компанија „Chips Way“ купила је савремени погон за производњу чипса од предузећа „Етно Арт“ из Коштунића чиме наставља улагања у модернизацију производње, што ће омогућити повећање производних капацитета, проширивање тржишта и отварање нових радних места.

Производна линија за производњу чипса од кромпира опремљена је по стандардима реномираног холандског произвођача и према речима генералног директора „Chips Way“-a Томислава Бајевића једна је од најмодернијих у Србији.

_DX_0911

 

  • Ова инвестиција је веома важна, јер предуслов за добар квалитет производа, поред коришћења најквалитетнијег кромпира је коришћење савремених технологија- каже Бајевић и додаје да, уз поштовање оцена верних потрошача производа „Chips Way“-а, менаџмент компаније наставља да остварени профит улаже у модернизацију и проширивање производње.

Од пре три године када је поново покренута производња у првој фабрици чипса на Балкану која у овој години слави 45 постојања, инвестирањем у нове технологије и иновирањем производних погона стварају се услови за запошљавање нових радника. Тренутно „Chips Way“ има око 100 запослених, а у последње две године колектив је „ојачан“ младим и стручним кадровима.

  • Почели смо са 66 запослених. Уз драгоцено искуство некадашњих радника и ангажовање новозапослених младих стручњака, спремних да одговоре на захтеве савременог пословања, очекујемо још бољи пословни резултат– каже Томислав Бајевић најављујући ново запошљавање.

У овој  години проширена је сарадња са пољопривреницима- кооперантима из Чачка и околине у циљу откупа што веће количине домаћег кромпира, као основне сировине за производњу чипса, јер како Бајевић наводи, традиција „чачанског“  чипса представља одговорност  за Компанију да одржи и унапреди квалитет производа на који су потрошачи навикли још од 1971. године.