Filmska pljačka pošte u Čačku

Maskirani razbojnik starosti oko 20 godina, opljačkao je jutros, uz pretnju pištoljem, šalter pošte u čačanskom gradskom naselju

Maskirani razbojnik starosti oko 20 godina, opljačkao je jutros, uz pretnju pištoljem, šalter pošte u čačanskom gradskom naselju Alvadžinica.

Očevici događaja tvrde da je mladić uperio pištolj u poštansku službenicu i prisutnima klijentima pošte, kojih je bilo desetak, hladnokrvno naredio da legnu na pod s rukama iznad glave, rekavši im da je “glupo je da stradaju zbog tuđeg novca”.

 

“Kada je pljačkaš uleteo u objekat, neke žene su se uplašile i počele su da kukaju i vrište. Jednoj je pozlilo, pa sam se obratio mladiću rečima: “Ja ove ljude vodim napolje, ti radi svoj posao, a ako smeš, pucaj. Svi osim zaposlenih u pošti su izašli na parking, a pljačkaš je ostao u zgradi pošte. Nakon nekoliko trenutaka izleteo je, a mi smo čekali da stigne policija”, priča očevidac događaja.

Nakon pljačke, mladić u tamnom duksu s kapuljačom na glavi i sa maramom preko lica je sa plenom izašao iz pošte i izgubio se u nepoznatom pravcu, piše “Alo.”

Nekoliko minuta potom čačanska policija je blokirala čitav kvart u potrazi za maskiranim napadačem.

Iz pošte nije saopšteno koliko je novca opljačkano.

Izvor: Ozonpress