Ideja za Čačak u kakvom želim da živim

U okviru festivala “Dani urbane kulture” raspisan je likovni konkurs za sve učenike osnovnih i srednjih škola u

U okviru festivala “Dani urbane kulture” raspisan je likovni konkurs za sve učenike osnovnih i srednjih škola u Čačku. Tema konkursa je “Ideja za Čačak u kakvom želim da živim”, a za najbolje radove su obezbeđene vredne nagrade. Najkreativnije rešenje za uređenje našeg grada biće nagrađeno putovanjem u Prag za dve osobe. Konkurs je otvoren do 3. juna ove godine, a učenici svoje potpisane radove mogu predati u prostorijama Regionalnog centra (prekoputa Muzičke škole) svakog radnog dana od 8 do 14 časova.

Za najuspešnije radove održaće se izložba i dodela vrednih nagrada u Klubu Doma kulture. Izložba je zakazana 11. juna u 19h i tim povodom smo organizovali i promociju besplatnih radionica arhitekture i origamija gde će mladi imati priliku da se upoznaju sa konceptima ovih aktivnosti koje sprovode mladi i afirmisani umetnici.

Srdačno pozivamo sve učenike i njihove roditelje da 11. juna posete izložbu i da se upoznaju sa pretfestivalskim aktivnostima domaće kulturne manifestacije „Dani urbane kulture“ u Čačku.

Udruženje: Alternativa za Čačak