Uspeh čačanskih motociklista na evropskom šampionatu u Kreševu

U nedelju na trci Istočno evropskog šampionata u Kreševu, BIH, vozači iz Srbije su opravdali očekivanja i pokazali

U nedelju na trci Istočno evropskog šampionata u Kreševu, BIH, vozači iz Srbije su opravdali očekivanja i pokazali da se na našim prostorima ipak vozi dobar moto kros. Na prvenstvu su nastupli vozači iz Bugarske, Rumunije, Kipra, Hrvatske, Makedonije, BIh i Srbije.

U klasi MX vozači kluba Termorad AMSK Čačak su opravdali očekivanja, Milan Stojanović je zauzeo treće mesto a Nemanja Petrić četvrto, dok je prvo mesto zauzeo učesnik relija Pariz Dakar, Gabor Sagmajster.
U disciplini MX1 Ričard Sagmajster iz Sagmajster tima zauzeo je peto mesto, vozač kluba Tanasko Rajić, Duško Paunović zauzeo je 7 mesto, vozači drugog čačanskog kluba Termorad AMSK Čačak, Vlade Rajević 9 i Vladimir Toković deseto mesto u konkurenciji 17 vozača iz Grćke, Bugarske, Rumunije, Makedonije, Kipra i BIH
U klasi MX2 Nenad Petrović iz kluba Tanasko Rajić zauzeo je odlično 5 mesto,dok je Miloš Radulović iz ekipe Termorad AMSK Čačak zbog pehova sa motorom u obe vožnje zauzeo 13 mesto.
Nenad Petrovic

Nenad Petrović/Foto:Arhiva

Sledeća prilika za naše vozače je nastup na Evropskom prvenstvu i trci za Istočno evropskim šampionat koje se voze 19 i 26.06.2016.godine na stazi Globare u Kruševcu.