„Dosta mi je svega!“ Stevanović napušta Borac

Nema, ipak, mira u taboru čačanskog superligaša, iako je izgledalo da postoji nada za veliku pobedu nad najtežim

Nema, ipak, mira u taboru čačanskog superligaša, iako je izgledalo da postoji nada za veliku pobedu nad najtežim protivnikom. Kao da se sve lagano, postepeno i bez kraja pretvara u situaciju iz koje je možda i nemoguće ugledati svetlo.

Problemi, organizacioni ili finansijski, sasvim svejedno, teret su koji Čačani nikako da skinu sa leđa.

Nije prvi put, u proteklih nekoliko sezona od kada je generalni sponzor Milenko Kostić napustio stadion kraj Morave, nedavno i potvrdio da tri godine nije prekoračio gradski bedem, niti kročio na tribine, nekako se živelo.

Čak su proteklu sezonu obeležili i sjajni rezultati na dva fronta, u prvenstvu i kupu.

Kako i ko će se sada u Borcu izboriti sa svim problemima, pitanje je na koje nema odgovora. Na čelu parade ostade samo jedno ime, sportski direktor Slobodan Ilić.

Od četvrtka je „izgubio” društvo. U trenutku kada je sa porodicom pakovao kofere i spremao se za letovanje direktor Ivan Robi Stevanović najmanje je bio raspoložen za razgovor o dešavanjima u klubu, usred pripremnog perioda. Kratko i jasno je poručio:

Odlazim iz Borca, dosta mi je svega! Žao mi je, ali očigledno da nema razumevanja za rešenje trenutne situacije. Potrebno je tako malo da klub postane najstabilniji u Srbiji. Sve sam pokušao, ali ne ide, pa ne ide – rekao je i tu stavio tačku na razgovor do juče direktor ČačanaIvan Stevanović.
Žurnal