Branimir Aleksić “brani“ Borac

Šest dana pre početka nove takmičarske sezone Borac je dobio veliko pojačanje. Novi golman našeg tima će u

Šest dana pre početka nove takmičarske sezone Borac je dobio veliko pojačanje. Novi golman našeg tima će u narednom prvenstvu biti Branimir Aleksić, koji se danas obavezao na vernost Borcu.

Reč je o jednom od najtalentovanijih čuvara mreže sa ovih prostora koji je svoju dosadašnju karijeru uglavnom gradio u Spartaku iz Subotice za koji je nastupao u 115 zvaničnih mečeva. Prethodne dve sezone je proveo u Grčkom Kalioniju odakle je i stigao u Borac.

“Drago mi je što sam došao u klub velike tradicije i klub u kome su mnogi igrači stekli afirmaciju. Sa velikim ambicijama dočekujemo novo prvenstvo želeći da izborimo mesto koje Borac i zauzima u poslednjim godinama. Mislim da imamo kvalitet za plej of, a ja ću se potruditi da svojim odbranama dam pun doprinos da se zacrtani takmičarski ciljevi ostvare. Već sam se stavio na raspolaganje stručnom štabu i sa nestrpljenjem očekujem početak nove sezone“ – rekao je za klupski sajt novi golman Borca Branimir Aleksić.

U svojoj dosadašnjoj karijeri je devet puta branio za mladu reprezentaciju Srbije, dok je 2012.godine debitovao i za A tim naše zemlje.

 

Izvor: FK Borac