Saopštenje Marka Parezanovića

Moram da naglasim da nisam nimalo iznenađen dešavanjima na današnjoj sednici skupštine grada. Boško Obradović je zarad sumnjivog

Moram da naglasim da nisam nimalo iznenađen dešavanjima na današnjoj sednici skupštine grada. Boško Obradović je zarad sumnjivog ulaska u republički parlament stao na istu binu sa Pajtićem, Tadićem i LGBT aktivistima. Zašto bi nas iznenadila nova koalicija Nove Srbije i Dveri, to je stara ljubav. Danas su napravili najveći uspeh u svojim političkim karijerama. Jednog dana će prepričavati svojim unucima kako su 7. Septembra 2016. godine uspeli da pomere sednicu skupštine Čačka za 5 dana. To je ogroman uspeh i ja im na tome čestitam.

U narednom periodu Srpska napredna stranka pokrenuće inicijativu za donošenje novog poslovnika o radu skupštine koji treba da poboljša efikasnost rada i onemogući destruktivno ponašanje odbornika.

Neprihvatljivo je da se skupštinska govornica koristi za lični marketing o trošku građana. Neprihvatljivo je da pojedinci budu pola sata na skupštini, a potom podignu dnevnice. Neprihvatljivo je da opozicija na čelu sa Dverima na sve moguće načine produžava trajanje sednice kako bi ona trajala koji dan više, a Boško Obradović naplatio dnevnice. Zato podržavam stav gradonačelnika Todorovića da dnevnice treba isplaćivati po sednici, a ne po danu zasedanja. I videćete da više nijedna sednica skupštine neće trajati nekoliko dana.

Gospoda iz Nove Srbije ne treba da brinu za stanje u gradu Čačku, jer su građani dali svoj sud o tome kako su oni brinuli o Čačku prethodnih 20 godina.

S’ poštovanjem Marko Parezanović, narodni poslanik i poverenik SNS u Čačku