Gradonačelnik Čačka u poseti episkopu Justinu

ČAČAK — Градоначелник Чачка, господин Милун Тодоровић, је данас, 1. новембра 2016. године, посетио Његово Преосвештенство Епископа жичког

ČAČAK — Градоначелник Чачка, господин Милун Тодоровић, је данас, 1. новембра 2016. године, посетио Његово Преосвештенство Епископа жичког господина Јустина, који му је честитао на избору за градоначелника и пожелео да мандат који му је поверен што успешније искористи за добробит свих својих суграђана.

Његово Преосвештенство, господин Јустин, је у наставку разговора подсетио на предстојеће значајне јубилеје за Републику Србију и Цркву, међу којима је и 800 година аутокефалности Српске Православне Цркве.

Приликом обиласка Храма Светог Саве разговарали су о радовима на унутрашњем уређењу и осликавању овог храма који ускоро предстоје.

На карају посете градоначелник се захвалио Епископу жичком што је издвојио време за сусрет и разговор са њим и изразио наду да је то само један у низу будућих сусрета у циљу успешне сарадње локалне самоуправе и СПЦ, а на добробит свих Чачана и православних верника.