Raspisivanje izbora za članove Saveta mesnih zajednica opštine Arilje

Predsednik Skupštine opštine Arilje doneo je Odluku o raspisivanju izbora za Savete mesnih zajednica opštine Arilje. Izbor saveta

Predsednik Skupštine opštine Arilje doneo je Odluku o raspisivanju izbora za Savete mesnih zajednica opštine Arilje. Izbor saveta mesnih zajednica izvršiće se 11. 12. 2016. godine.

Obaveštavaju se svi građani koji imaju prebivalište na području Mesnih zajednica opštine Arilje i koji imaju izborno pravo da od 22. novembra 2016. godine počinju da teku izborne radnje za izbore saveta mesnih zajednica.

Predlaganje kandidata za savete mesnih zajednica vrši se od 22. 11. 2016. godine do 01. 12. 2016. godine i za svakog kandidata potrebna je podrška deset birača.

Obrazac za prikupljanje potpisa podrške za kandidovanje i obrazac izjave kandidata da prihvata kandidaturu za članove saveta mesnih zajednica preuzima se od Izbornih komisija Mesnih zajednica.

Sve informacije o postupku izbora i rokovima za izborne radnje daju Izborne komisije mesnih zajednica, objavljeno je na zvaničnom sajtu opštine Arilje.