Završeno obeležavanje biciklističke staze na Jelici

Uz podršku Turističke organizacije Dragačevo, mladi Čačanin Stefan Lukić uspešno je završio obeležavanje biciklističke staze na Jelici. Ruta

Uz podršku Turističke organizacije Dragačevo, mladi Čačanin Stefan Lukić uspešno je završio obeležavanje biciklističke staze na Jelici. Ruta je duga nešto više od 20 kilometara, a postavljene table pružaju informacije o trenutnoj poziciji, pređenoj kilometraži, pravcu kretanja, visinskom profilu puta koji vas očekuje.

Tabla je ujedno i putokaz i postavljena je na odvajanju sa glavnog puta za Guču. Izrada i postavljanje table su finansirani od strane TO Dragačeva, dok je „Outdoor Collectiv“ iz Beograda finansirao postavljanje prvih tabli koje čine rutu. Inače, projekat “Bike Trails“ je podržan i od Turističke organizacije Srbije koja će preuzeti sve marketinške aktivnosti, uključujući i prezentacije novoobeleženih ruta na međunarodnim sajmovima. Kako je najavio Stefan Lukić u saradnji sa Turističkim organizacijama Čačka i Dragačeva sledeće godine obeležiće se i staza na Ovčaru ali i ruta od Ibarske magistrale do postojećeg “Kablar bike trail-a“.