Dodeljen grant Opštini Arilje za projekat „Pčelarstvo bez granica“

U okviru trećeg poziva za podnošenje projekata za program prekogranične saradnje Srbija – Crna Gora, podneto je 139

U okviru trećeg poziva za podnošenje projekata za program prekogranične saradnje Srbija – Crna Gora, podneto je 139 projekata što pokazuje značajno interesovanje potencijalnih korisnika za učešće u ovom program. Nakon završetka faze ugovaranja, odobreno je i podržano pet projekata među kojima je i projekat “Pčelarstvo bez granica”.

U sklopu obeležavanja odobrenih grantova, Zajednički tehnički sekretarijat Programa, u saradnji sa Ministarstvom inostranih poslova i evropskih integracija Crne Gore i Kancelarijom za evropske integracije Republike Srbije je organizovao ceremoniju za dodelu donacija za korisnike čiji su projekti odobreni kroz treći poziv za podnošenje predloga projekata u okviru programa prekogranične saradnje Srbija – Crna Gora.

Grant Arilju 2

Ceremonija je održana 18. novembra 2016. godine u hotelu Ramada u Podgorici. U ime Opštine Arilje, kao nosioca projekta “Pčelarstvo bez granica”, plaketu o dodeljenom grantu je primio Zoran Todorović, predsednik Opštine Arilje.

Grant Arilju

Na otvaranju ceremonije, učesnicima i gostima su se obratili Nj.E. Aleksandar Andrija Pejović, državni sekretar za evropske integracije i nacionalni IPA koordinator Ministarstva inostranih poslova i evropskih integracija Crne Gore, Nj.E. Aivo Orav, šef Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori i g-đa Sanda Šimić, pomoćnik direktora Kancelarija za evropske integracije Vlade Republike Srbije, objavljeno je na zvaničnom sajtu opštine Arilje.