Topola zablistala u novogodišnjem sjaju

Varoš podno Oplenca zasijala je u predivnom novogodišnjem ruhu. Zaposleni u Javno komunalno stambenom preduzeću potrudili su se

Varoš podno Oplenca zasijala je u predivnom novogodišnjem ruhu. Zaposleni u Javno komunalno stambenom preduzeću potrudili su se da uži centar Topole ukrase i ulepšaju novogodišnjom rasvetom. Poseban ton daje ukrašena jelka na platou ispred fontane.

Grad, jedne od najuređenijih opština u Srbiji, će na ovaj način, u večernjim časovima biti obasjan dok ne prođu novogodišnji i božićni praznici.

topola4

topola3

Na plato, koji je ovoga leta uređen ispred fontane, postavljen je betonski prsten. U njega je nasuta zemlja i pričvršćena, a zatim i ukrašena 4 metra visoka jelka. Ispred jelke postavljena su tri ukrašena ali improvizovana poklon paketa.

A čitav prostor platoa obezbeđen je skladno urađenom zaštitnom ogradom. Kada se blagi dani, kako to ovde vole da kažu, završe svi ovi elementi – jelka, betonski prsten, ograda – biće uklonjeni do nove prilike, objavljeno je na zvaničnoj stranici opštine Topola.