U Milanovačkom Likovnom salonu postavka najmlađih umetnika

Kompanija „Zvezda – Helios“ i gornjomilanovački  Kulturni centar predstaviće u ponedeljak, 26. decembra u Likovnom salonu izložbu radova

Kompanija „Zvezda – Helios“ i gornjomilanovački  Kulturni centar predstaviće u ponedeljak, 26. decembra u Likovnom salonu izložbu radova polaznika slikarske radionice „Zvezda-Helios“.

Reč je o radionici koja okuplja decu školskog uzrasta, a program je osmišljen na principu modernih ateljea, gde deca sličnih interesovanja upoznaju svet likovne umetnosti. Radionicu vodi profesor Dragana Bakić.

Inače, polaznici radionice, od 2005. godine, su više puta izlagali u Gornjem Milanovcu, a stalna postavka mladih umetnika izložena je u prostorijama kompanije „Zvezda – Helios“. Radionica je učestvovala u mnogim humanitarnim akcijama. Slike mladih umetnika bile su motivi za novogodišnje čestitke. Svojim radovima ukrasili su zidove Dečjeg odeljenja Bolnice u Gornjem Milanovcu, a ljubav prema gradu u kome žive iskazali su i ukrašavanjem rečnog keja, oslikavanjem potpornog zida. Otvranje izložbe je u 18 sati.