SPS će adekvatno uzvratiti ako SNS nastavi da pritiska njene odbornike

Povodom najnovijih pritisaka, obećanja članovima SPS i prelaska člana SPS i odbornika Olivere Savić u redove SNS obaveštavamo

Povodom najnovijih pritisaka, obećanja članovima SPS i prelaska člana SPS i odbornika Olivere Savić u redove SNS obaveštavamo javnost da je tom prilikom izneto niz neistina od strane SNS.
Takođe tražimo da se iznese istina šta je obećano i ispunjeno Oliveri Savić (jer je očigledno da su lični interesi u pitanju) za prelazak u njihove redove.
Olivera Savić jeste bila uvaženi član SPS i dobar aktivista.Ocene koje su iznete povodom njenog prelaska u SNS nisu tačne.Da nije uvažena da li bi bila na 6.mestu odborničke liste Ivica Dačić „Socijalističke partije Srbije“ i „Jedinstvena Srbija“.

Olivera najbolje zna šta je SPS uradio u M.Z. Gojna Gora.Navešćemo samo deo: adaptacija doma kulture i kancelarija M.Z.Gojna Gora,izgradnja i opremanje ambulante u kojoj je Olivera do sada radila, izgradnja projekta za vodovod „Mlakac“. Asfaltiranje i nasipanje puteva i td.

Iz navednenog se da zaključiti da njena tvrdnja da nije bila uvažena nije tačna. A, to što joj je predsednik obećao pomoć oko izgradnje vodovoda, puteva i čišćenja snega su redovne aktivnosti koje se sprovode više godina unazad na Gojnoj Gori što dobro znaju svi meštani.
Jedino je tačno da je Olivera unapređena u vodeću sestru i da je promenila radno mesto i sada radi u Pranjanima. Ostala obećanja i ispunjeni uslovi su za sada nepoznati i o njima kruže razne priče.

Srpskoj naprednoj stranci poručujemo da ne vrše pritiske i ne daju lažna obećanja našim odbornicima uz obećanje da ćemo vrlo brzo adekvatno uzvratiti.