AMSS: Oprez zbog mogućih odrona

Saobraćaj na putevima u Srbiji odvija se bez zastoja zahvaljujući povoljnim vremenskim uslovima, ali se vozačima savetuje oprez

Saobraćaj na putevima u Srbiji odvija se bez zastoja zahvaljujući povoljnim vremenskim uslovima, ali se vozačima savetuje oprez zbog mogućih odrona na deonicama u dolinama reka i klisurama, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Poseban oprez neophodan je pri prolasku kroz Grdeličku, Sićevačku i Ovčarsko-kablarsku klisuru, kao i u dolinama Drine i Ibra i na djerdapskoj magistrali, navodi se u saopštenju AMSS-a.

Prema informacijama Uprave granične policije, na putničkim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja dužih od 20 minuta, a na teretnim terminalima na graničnom prelazu Batrovci na izlazu iz Srbije čeka se oko 60 minuta.

Saobraćaj na obilaznici oko Beograda, na mostu Ostružnica, danas će se do 17.00 časova odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila zbog radova na sanaciji kolovoza.

Zbog radova na postavljanju petlji, saobraćaj će danas do 15.00 časova biti izmenjen na deonici Banja Koviljača – Radalj i odvijaće se jednom saobraćajnom trakom.

Na snazi je obustava saobraćaja zbog radova na starom Obrenovačkom putu, na mostu preko Save, koji će trajati do 15. marta.

 

Izvor: N1